Simona Halep: Ceea ce a făcut Hagi nu a făcut nimeni în ţara asta

Simona Halep (25 ani) a revenit în România după finala de la Roma, pe care a pierdut-o în faţa ucrainiencei Elina Svitolina (locul 6 WTA), scor 6-4, 5-7, 1-6. Românca a precizat că va efectua un RMN, pentru a vedea în ce stadiu este accidentarea suferită la gleznă în partida de ieri.  

22 mai 2017, 10:29
Simona Halep: Ceea ce a făcut Hagi nu a făcut nimeni în ţara asta

Simona Halep a susţinut că l-a sunat pe Hagi, weekend-ul trecut, după ce a câştigat titlul la turneul de tenis de la Madrid, pentru a-l felicita: ”Am vorbit cu el (Hagi) exact după finala mea şi meciul lui. Mă bucur enorm pentru Hagi, merită ceea ce i se întâmplă. Ceea ce a făcut el nu a făcut nimeni în ţara asta. Îi doresc mult succes în continuare şi să aibă încredere că e bun”, a declarat Halep, la întoarcerea în ţară, potrivit Digi Sport.

La rândul său, Hagi a felicitat-o pe Simona imediat după ce a aflat că a câştigat la Madrid. ”Destiny (n.r. destinul), ăsta-i destiny (n.r. destinul)! La ea lucrurile sunt mai simple, lucrurile sunt confirmate, e la nivelul ăla foarte mare. Pentru noi s-a întâmplat ceva foarte important. A câştigat anul trecut, a câştigat şi anul ăsta. E unică, e puternică, e româncă. Ne reprezintă aşa cum trebuie. Sperăm ca şi noi ceilalţi să reprezentăm România la nivelul ei european”

Simona Halep va participa în perioada 28 mai – 11 iunie la cel de-al doilea turneu de Grand Slam al anului, Roland Garros.

Jucătoarea de tenis Simona Halep se menţine pe locul 4 în clasamentul WTA de simplu, cu 5.790 de puncte, după ce a pierdut finala turneului de la Roma, şi a urcat pe poziţia a cincea în ierarhia pentru Turneul Campioanelor, informează site-ul wtatennis.com.