SIMONA HALEP coboară ASTĂZI în iarbă. Halep luptă să-şi apere TITLUL în Olanda

SIMONA HALEP revine în circuitul profesionist de tenis, urmând să dispute marţi primul său meci după finala de la Roland Garros. Simona este principala favorită a turneului de la s'Hertogenbosch, pe care l-a câştigat anul trecut. Meciul SIMONA HALEP - OLGA GOVORŢOVA va începe la ora 16.20 şi va fi în direct pe Digi Sport 1.

17 iun. 2014, 12:54
SIMONA HALEP coboară ASTĂZI în iarbă. Halep luptă să-şi apere TITLUL în Olanda

SIMONA HALEP dispută marţi primul său joc pe iarbă în acest an, cu mai puţin de o săptămână înainte de startul turneului de tenis de la Roland Garros, al treilea de Grand Slam al anului.

Citeşte şi Veşti EXCELENTE pentru Simona Halep. S-a aflat când SE CĂSĂTOREŞTE

SIMONA HALEP o întâlneşte în primul tur la s’Hertogenbosch pe Olga Govorţova, din Belarus, jucătoare care în calificări a eliminat-o pe Irina Camelia Begu.

SIMONA HALEP şi Olga Govorţova s-au mai întâlnit de trei ori până acum, de fiecare dată victoria revenindu-i româncei. Ultima oară cele două s-au întâlnit tot pe iarbă, la Wimbledon, în 2013, în turul I, Simona învingând cu scorul de 6-2, 3-6, 6-3.

Turneul de la s’Hertogenbosch este dotat cu premii în valoare de 250.000 euro, iar anul trecut a fost câştigat de SIMONA HALEP.

Meciul SIMONA HALEP – OLGA GOVORŢOVA va începe în jurul orei 16.20 şi va fi transmis în direct de Digi Sport 1.

Citeşte şi Veste EXCELENTĂ pentru SIMONA HALEP înainte de WIMBLEDON 2014