Simona Halep, în stare de şoc! „Nu am putut să-mi imaginez aşa ceva niciodată!”

Simona Halep, 28 de ani, își petrece izolarea provocată de coronavirus la București. Campioana de la Wimbledon 2019 a mărturisit că nu și-ar fi imaginat un astfel de scenariu.

09 apr. 2020, 04:26
Simona Halep, în stare de şoc! „Nu am putut să-mi imaginez aşa ceva niciodată!”

Simona Halep se antrenează singură şi încearcă să se mențină în formă pentru momentul în care situația va permite reluarea circuitului WTA.

Simona Halep, despre cea mai mare FRICĂ provocată de CORONAVIRUS. „În capul meu, acesta e cel mai rău scenariu”

„Nu am putut să-mi imaginez așa ceva niciodată. Nici prin cel mai greu vis pe care l-aș fi avut, să mă fi gândit că poate să se oprească globul într-un așa mod. Pentru mine este un șoc, trebuie să recunosc, pentru că sunt destul de tânără și nu am prins prea multe greutăți. Dar așa ceva e de domeniul fantasticului, ca toată lumea să stea închisă în case… E ceva wow! Și faptul că nu se mai călătorește, că totul e închis, e ceva incredibil”, a declarat Simona Halep.

Simona Halep se antrenează în sufragerie. Imagini fabuloase cu fostul lider mondial VIDEO

Simona Halep nu a mai jucat tenis de pe 22 februarie, când a câștigat turneul de la Dubai, după finală cu Elena Rybakina, scor 3-6, 6-3, 7-6 (5).

„Trebuie să ascultăm ce spun experții. Să stăm acasă, în siguranța. Tenisul nu este totul, în viața mea. Am avut mulți ani în care a fost o prioritate și încă mai este”, a mai spus Simona Halep.