SIMONA HALEP, criticată de cel mai bun antrenor de tenis: Nu trebuia să facă asta!

Americanul Brad Gilbert, despre care Andre Agassi a spus că este "cel mai bun antrenor din istoria tenisului", a criticat-o pe Simona Halep.

25 feb. 2015, 12:22
SIMONA HALEP, criticată de cel mai bun antrenor de tenis: Nu trebuia să facă asta!

Brad Gilbert este cel care a poreclit-o „Halepeno” pe Simona Halep, însă s-a arătat iritat de faptul că Simona şi-a însuşit numele şi l-a comercializat. De altfel, potrivit ziare.com, Brad Gilbert a dezvăluit că le-a reproşat celor de la Adidas faptul că nu i-au acordat niciun „credit”.

Citeşte şi SIMONA HALEP s-a întâlnit cu „Superfanul” de la Dubai. Fotografie de colecţie cu idolul şi suporterul

A luat această porecla acum şi a pus-o pe un tricou. Îmi place Halepeno, nu mi-a venit să cred că avea în Australia un tricou cu trei ardei adidas. I-am întrebat pe cei de la adidas „Mie nu-mi daţi niciun credit?”. Ei au zis că ei au creat acel nume. Oamenii îmi iau poreclele şi nu-mi acordă credit„, s-a plâns Brad Gilbert la ediţia cu numărul 90 a emisiunii Tennis Podcast.

Citeşte şi SIMONA HALEP, apărată agresiv de CTP: Imbecilii ăştia ar vrea s-o vadă bolnavă, în spital!

Brad Gilbert i-a pus această porecla Simonei Halep în primăvara anului trecut, cu ocazia turneului de la Roland Garros, unde românca a jucat finala. El este cunoscut în lumea tenisului că fiind o persoană care le pune porecle jucătorilor.