SIMONA HALEP – DANIELA HANTUCHOVA LIVE VIDEO DIGI SPORT, la Dubai

SIMONA HALEP - DANIELA HANTUCHOVA LIVE VIDEO DIGI SPORT. Simona Halep, favorita numărul 1 a turneului de la Dubai, intră de azi în competiţie şi va juca în turul 2 împotriva Danielei Hantuchova, care a trecut ieri de Mona Barthel, scor 7-6, 3-6, 6-3.

17 feb. 2015, 16:30
SIMONA HALEP – DANIELA HANTUCHOVA LIVE VIDEO DIGI SPORT, la Dubai

SIMONA HALEP – DANIELA HANTUCHOVA LIVE VIDEO DIGI SPORT. 

Numărul 4 WTA s-a mai întîlnit de 4 ori cu jucătoarea din Slovacia, cîştigînd de trei ori. Singura înfrîngere a româncei a fost tot la Dubai, în 2013, cînd Simona s-a retras înaintea meciului din cauza unei accidentări.

Cele două s-au mai întîlnit la Doha (2012), Roma (2013) şi New Haven (2013), iar exceptînd meciul din 2012, cînd Simona s-a impus 2-1, sportiva noastră a cîştigat celelalte două meciuri în două seturi.

Simona Halep este calificată direct în turul 2, din postura de principală favorită, ea urmând să evolueze, marţi, cu Daniela Hantuchova. În sesiunea de seară, înaintea meciului româncei, va avea loc, de la ora 17.00, partida Elina Svitolina (Ucraina) – Petra Kvitova (Cehia, cap de serie numărul 2).
Daniela Hantuchova, locul 47 WTA, a învins-o, luni, cu scorul de 7-6 (5), 3-6, 6-3, pe sportiva germană Mona Barthel, locul 39 WTA, şi s-a calificat în turul doi al turneului de categorie Premier 5 de la Dubai, în care o va avea ca adversară pe Simona Halep, locul 4 WTA.
Simona Halep a declarat că nu se gândeşte la statutul său de principală favorită a turneului WTA de la Dubai, în care debutează marţi şi că va trata fiecare meci în parte.

SIMONA HALEP – DANIELA HANTUCHOVA LIVE VIDEO DIGI SPORT. 

“Vreau să mă bucur de acest turneu, nu să mă gândesc la faptul că sunt principala favorită. Voi lua fiecare meci în parte, indiferent ce cap de serie sunt şi indiferent dacă Serena e sau nu aici”, a afirmat Halep, numărul patru mondial, pentru site-ului WTA.

Halep este pentru prima oară principala favorită a unui turneu de categoria Premier 5 sau mai mare, precizează sursa amintită.

”După Australian Open am jucat în Fed Cup pentru ţara mea, în sală, iar acum sunt la Dubai. Nu este uşor pentru mine să mă adaptez, dar sunt de câteva zile la Dubai, mă antrenez din greu şi sper că voi fi pregătită. Resimt un pic de presiune pentru că sunt principala favorită, dar sunt totuşi relaxată şi voi lua fiecare meci în parte”, a mai spus Simona Halep.