SIMONA HALEP – DARIA KASATKINA LIVE VIDEO la DOLCE SPORT (ora 01:30) în turul doi la MIAMI

SIMONA HALEP - DARIA KASATKINA LIVE VIDEO DOLCE SPORT. Simona Halep o întâlnește pe rusoaica Daria Kasatkina, ocupanta locului 36 în clasamentul WTA, în turul al doilea al turneului de la Miami. Meciul SIMONA HALEP - DARIA KASATKINA va avea loc pe Arena Centrală cu începere de la ora 01:30 şi este LIVE VIDEO la DOLCE SPORT.

24 mart. 2016, 18:59
SIMONA HALEP – DARIA KASATKINA LIVE VIDEO la DOLCE SPORT (ora 01:30) în turul doi la MIAMI

SIMONA HALEP – DARIA KASATKINA LIVE VIDEO DOLCE SPORTSimona Halep, finalista de anul trecut la Miami, unde a fost învinsă în finală de Serena Williams, este calificată direct în turul secund al acestui turneu.

SIMONA HALEP – DARIA KASATKINA LIVE VIDEO DOLCE SPORT. Marți, în primul tur al competiției din Florida, dotată cu premii în valoare de 6.134.605 dolari, Daria Kasatkina a învins-o în trei seturi, 6-2, 1-6, 6-2, pe Katerina Bondarenko din Ucraina.

SIMONA HALEP – DARIA KASATKINA LIVE VIDEO DOLCE SPORTDaria Kasatkina și Simona Halep nu s-au mai întâlnit niciodată până acum în circuitul profesionist feminin.

SIMONA HALEP – DARIA KASATKINA LIVE VIDEO DOLCE SPORT. „Chiar mă bucur că am revenit la Miami. Am jucat destul de bine aici anul trecut și chiar mă bucur că sunt sănătoasă și pot juca iar. În 2015, în această perioadă a anului jucam bine. Aveam foarte multă încredere.Acum sunt OK, poate nu ca anul trecut, dar revin după o perioadă mai dificilă. Am avut niște luni mai grele. Am fost destul de bolnavă, dar acum mă bucur că sunt sănătoasă și mă pot antrena la cel mai înalt nivel”, a spus Simona Halep înainte de meciul cu Daria Kasatkina, LIVE VIDEO la DOLCE SPORT.

SIMONA HALEP – DARIA KASATKINA LIVE VIDEO DOLCE SPORT. Daria Kasatkina se află la prima participare la turneul de la Miami şi vine după un început de an în care a înregistrat 12 victorii şi 6 înfrângeri.

SIMONA HALEP – DARIA KASATKINA LIVE VIDEO DOLCE SPORT. Meciul SIMONA HALEP – DARIA KASATKINA începe la orac 01:30 şi va putea fi urmărit LIVE VIDEO pe DOLCE SPORT.