Simona Halep debutează miercuri la Roma: Mă simt mai încrezătoare pe teren

Simona Halep, cap de serie numărul 6 la turneul de categorie Premier 5 de la Roma şi locul 5 WTA, a declarat, marţi, într-o conferinţă de presă, că victoria de la Madrid i-a readus încrederea.

10 mai 2016, 13:42
Simona Halep debutează miercuri la Roma: Mă simt mai încrezătoare pe teren

Victoria de la Madrid este foarte importantă, mi-a readus încrederea şi simt că sunt mai puternică. Este dificil să fi o jucătoare de top, deşi sunt de trei ani în partea de sus a clasamentului şi este foarte bine. Sunt mândră că tenisul românesc a avut patru jucătoare în sferturi de finală la Madrid„, a spus Simona Halep.

Simona Halep consideră că începutul anului a fost mai greu şi din cauza accidentărilor: „Mă simt diferit în comparaţie cu începutul anului şi jocul meu este altfel acum. A fost o perioadă dificilă pentru că nu am fost la capacitate maximă din punct de vedere fizic şi nu am putut să mă antrenez foarte bine. Acum m-am întors mai puternică decât înainte şi asta s-a văzut la Madrid. Sunt mai sigură, am încredere în jocul meu şi totul este bine. Cred că cel mai important lucru este să nu ai accidentări. Mă simt mai încrezătoare pe teren„.

Citeşte şi Irina Begu, start excelent la Roma. S-a calificat fără probleme în turul doi

Simona Halep a afirmat că Roma este oraşul perfect pentru a face cumpărături. „A fost greu să mă antrenez astăzi, încă mai am în minte victoria de la Madrid. Ieri am avut pauză la antrenamente, am mers la cumpărături prin Roma. Este un oraş perfect pentru cumpărături„, a precizat Halep.

Halep, cap de serie numărul 6, va evolua direct în turul doi la turneul Premier 5 de la Roma, cu învingătoarea partidei dintre germana Sabine Lisicki şi australianca Daria Gavrilova.

Simona Halep a câştigat săptămâna trecută turneul de categorie Premier Mandatory organizat de Ion Ţiriac la Madrid, după ce a învins-o, în finală, cu scorul de 6-2, 6-4, pe sportiva slovacă Dominika Cibulkova, locul 38 WTA.