Simona Halep, decize radicală din cauza variantei Omicron. „Nu mai plec nicăieri!”

Simona Halep (30 de ani, 20 WTA) a anunţat că se va pregăti pentru sezonul 2020 la București, speriată de varianta Omicron a Covid-19. Românca ar fi trebuit să participe la un eveniment demonstrativ la Johannesburg, pe 18 și 19 decembrie 2021.

30 nov. 2021, 13:44
Simona Halep, decize radicală din cauza variantei Omicron. „Nu mai plec nicăieri!”

Simona Halep, decize radicală din cauza variantei Omicron. Fostul lider WTA ar fi trebuit să participe la un eveniment demonstrativ la Johannesburg, pe 18 și 19 decembrie 2021. Varianta Omicron a Covid-19, apărută chiar în Africa de Sud, i-a schimbat tot programul!

Simona Halep, decize radicală din cauza variantei Omicron. „Nu mai plec nicăieri!”

„Nu mai particip la niciun turneu, la niciun demonstrativ, stau acasă mai bine şi încerc să mă pregătesc cât se poate de bine, ca să am totuşi un început de an bun. În Bucureşti mă antrenez, ca de fiecare dată. Nu plec de aici. Poate doar câte un week-end, pentru relaxare.  Sunt schimbări de la zi la zi. Sper să dispară orice formă de carantină, pentru că m-ar încurca din punct de vedere mental. Am crezut că scăpăm, dar acum a apărut această nouă versiune a virusului care ne-a debusolat puţin”, a spus Simona Halep potrivit Telekom Sport.

Masca purtată de Simona Halep este singura din lume care dezactivează virusurile, fiind auto-sterilizantă. Cât costă şi ce o face specială

„Mă uit cu încredere spre 2022, pe care-l aștept cu mare drag, pentru că anul ăsta nu am jucat prea mult. Am nevoie de meciuri oficiale, sper ca în primele luni din 2022 să am cât mai multe meciuri și să ajung la nivelul de încredere de anul trecut”, a mai adăugat Simona Halep.