SIMONA HALEP, decizie drastică. Şi-a DAT AFARĂ antrenorul

SIMON HALEP a renunţat la colaborarea cu antrenorul belgian Wim Fissette, alături de care a cunoscut cele mai mari succese ale carierei. În lumea tenisului se vorbeşte despre un contract pe care Halep ar urma să-l încheie cu Carlos Rodriguez, cel care le-a antrenat pe Justine Henin şi Li Na.

06 nov. 2014, 11:10
SIMONA HALEP, decizie drastică. Şi-a DAT AFARĂ antrenorul

SIMONA HALEP a jucat în 2014 finale la Roland Garros şi în Turneul Campioanelor şi a încheiat sezonul pe locul 3 în lume, însă a decis să nu reînnnoiască înţelegerea cu belgianul Wim Fissette, antrenorul care a pregătit-o pe durata întregului an.

Când a început colaborarea cu Wim Fissette, Simona Halep se afla pe locul 11 în lume. Alături de acesta, în 2014, ea a ajuns până în sferturile de finală la Australian Open, iar la jumătatea lunii februarie a câştigat Qatar Open. O lună mai târziu ajungea până în semifinale la Indian Wells, iar apoi avea să realizeze performanţa carierei, jucând finala la Roland Garros.

Citeşte şi SIMONA HALEP a vorbit despre căsătorie. Cu cine vrea să se MĂRITE

Joi, SIMONA HALEP a scris pe contul său de Facebook: „Colaborarea mea cu antrenorul Wim Fissette se încheie la finalul acestui an, în urma unei decizii luate de comun acord. A fost un an bun şi frumos. Îi multumesc şi îi doresc succes în continuare„.

Citeşte şi Simona Halep, nominalizată de WTA la titlul de JUCĂTOAREA LUNII OCTOMBRIE. Votează AICI

Înainte de a o antrena pe SIMONA HALEP, Wim Fissette le-a pregătit pe Kim Clijsters şi Sabine Lisicki. Între altele, sub îndrumarea lui Fissette, Simona a progresat mult la serviciu.

Citeşte şi SIMONA HALEP a dat lovitura vieţii. ION ŢIRIAC e noul său manager

În lumea tenisului se vorbeşte despre un contract pe care Halep ar urma să-l încheie cu argentinianul Carlos Rodriguez, cel care le-a antrenat pe Justine Henin şi Li Na. Colaborarea dintre Rodriguez şi Henin s-a întins pe durata a 15 ani, când Henin s-a retras din circuit, în 2012, el fiind practic omul din spatele succeselor memorabile al belgiencei, care sub îndrumarea lui a cucerit de patru ori Roland Garros-ul, de câte două ori Wimbledon-ul şi US Open şi o dată Australian Open.

Carlos Rodriguez şi-a început colaborarea cu Na Li în 2012, conducând-o pe aceasta spre câştigarea titlului la Australian Open, în 2014. Anul acesta chinezoaica s-a retras din circuitul profesionist.