Simona Halep, decizie neaşteptată la Roland Garros. A renunţat la un membru important din staff

Simona Halep a luat o decizie surprinzatoare inaintea meciului cu Amanda Anisimova din sferturile de finala de la Roland Garros 2019.

05 iun. 2019, 04:45
Simona Halep, decizie neaşteptată la Roland Garros. A renunţat la un membru important din staff

Simona Halep a decis sa renunte la francezul Joan Soler, care i-a fost sparring partner. Sportiva il va inlocui pe acesta cu niste roboti.

SIMONA HALEP AMANDA ANISIMOVA LIVE STREAM VIDEO ONLINE EUROSPORT de la ROLAND GARROS 2019

„Acum vom lua un robot probabil pentru fazele superioare, pentru ca e nevoie de lovituri mai drepte, fetele cu care urmeaza sa joace lovesc mai plat”, a afirmat Daniel Dobre.

SIMONA HALEP – AMANDA ANISIMOVA, la Roland Garros 2019. S-a stabilit ora de start a meciului din sferturi

Simona Halep a mers la Paris fara doi membri din staff-ul sau, la care a renuntat. Este vorba despre sparring partner-ul Vasile Antonescu si kintoterapeutul Bogdan Covrig. Potrivit lui Daniel Dobre, Simona Halep a dorit sa aiba o echipa cat mai mica la Roland Garros deoarece simtea nevoia „de aer” in jurul sau.

„Este decizia ei, n-a fost ceva special pentru Roland Garros, a avut nevoie de mai multa liniste, au fost foatre multi in aceasta perioada, mai ales ca pentru ea e cel mai important Grand Slam la ora actuala. Ea a avut nevoie de mai multa comoditate mentala, echipa era prea mare. Avea nevoie de aer, ca sa zicem asa”, a mai spus Daniel Dobre.