Simona Halep, decizie radicală luată după eliminarea de la US Open. L-a luat în staff pe Andrei Pavel

Simona Halep, locul 2 WTA, a anunţat, marţi, după ce a fost eliminată în primul tur al US Open, că fostul tenismen Andrei Pavel va face parte din echipa ei tehnică. De asemenea, ea a precizat că Darren Cahill rămâne în continuare antrenorul ei.

29 aug. 2017, 14:59
Simona Halep, decizie radicală luată după eliminarea de la US Open. L-a luat în staff pe Andrei Pavel

Ieri, în timpul conferinţei de presă, am fost întrebată dacă eu cred că sunt o persoană fără noroc. Nu prea. Sunt o persoană norocoasă pentru tot ce am în jurul meu: viaţa mea, familia mea, prietenii mei, ECHIPA mea şi, bineînţeles, tenisul. Da, sigur, nu este rezultatul pe care l-am dorit aici, dar viaţa ştie întotdeauna ce face cu tine. După ziua de ieri, ştiu că trebuie să continui să muncesc din greu pentru a deveni mai bună.

Acum, vreau de asemenea să vă spun că Andrei Pavel este un membru al echipei mele. Este o onoare pentru mine să-l am alături şi sunt sigur că am multe lucruri de învăţat din experienţa şi sfaturile lui. Nimic nu se schimbă cu Darren Cahill, totul va fi la fel. Acum ştiu că băieţii sunt sătui de mine, aşa că e timpul să mă fac pierdută şi să mă relaxez, dar să revin la treabă cât mai repede. Vă mulţumesc, băieţi, că sunteţi alături de mine în fiecare moment„, a scris Simona Halep, pe contul ei de Instagram.

Andrei Pavel a stat în loja Simonei Halep, alături de ceilalţi membri ai echipei sale, la meciul cu Maria Şarapova, de la US Open, disputat pe Arthur Ashe Stadium.

Fost numărul 13 mondial şi actual căpitan nejucător al echipei de Cupa Davis a României, Pavel, în vârstă de 43 de ani, a mai lucrat cu jucătoarele Jelena Jankovici şi Tamira Paszek.

Din echipa Simonei Halep mai fac parte preparatorul fizic Teo Cercel şi fizioterapeutul Ştefan Sodolescu.

Simona Halep, locul 2 WTA şi cap de serie numărul 2, a fost învinsă, marţi, cu scorul de 6-4, 4-6, 6-3, de rusoaica Maria Şarapova, locul 146 WTA, fostă numărul 1 mondial, beneficiară a unui wild card, în manşa I a US Open, ultimul Grand Slam al anului.