SIMONA HALEP, declaraţii după înfrângerea cu Şarapova. Cum explică eşecul

Simona Halep a pierdut ieri primul său meci la actuala ediţie a Turneului Campioanelor, 4-6, 4-6 cu Maria Şarapova

27 oct. 2015, 15:58
SIMONA HALEP, declaraţii după înfrângerea cu Şarapova. Cum explică eşecul

SIMONA HALEP – MARIA ŞARAPOVA 4-6, 4-6. Simona Halep a declarat după meci, la conferinţa de presă: „Nu trebuie să îmi găsesc scuze – trebuie să iau lucrurile pozitive, să lucrez pornind de la asta şi să îmi îmbunătăţesc jocul pe mai departe, pentru viitorul nostru meci direct.

Citeşte şi Maria Şarapova, prima reacţie după ce a învins-o pe Halep: La 5-1, Simona a profitat

Maria a avut lovituri incredibile, a făcut un meci grozav, a jucat la cel mai înalt nivel al ei, a prins o zi bună, nu am ce să comentez. A meritat victoria şi are tot creditul din partea mea pentru asta. Ştiu că am stat prea departe în teren, am încercat să vin mai aproape de linia de fund a terenului, să fiu mai agresivă, dar ea a jucat bine şi nu mi-a permis să-mi fac jocul. Am făcut câteva greşeli, nici Challenger-urile nu au fost în favoarea mea în meciul de azi, am făcut două duble greşeli în finalul primului set, la 5-4, a fost foarte strâns.

Când am deschis bine terenul, ea a replicat cu lovituri incredibile. Nu a ratat. A stat mereu pe linia de fund a terenului. Nu simt presiune, nu mă aşteptam să câştig când am venit aici. Nu mă interesează dacă sunt favorită 1, 2 sau 3.

Nu mă interesează scenariile de calificare. Dacă voi fi în semifinale, va fi ok. Dacă nu, la fel. Aştept vacanţa. Nu contează. Dar sigur că îmi doresc să joc în semifinale, dacă pot ajunge acolo. Mai întâi trebuie să mă gândesc la meciul cu Radwanska – va fi unul foarte dificil„.