Simona Halep, departe de Turneul Campioanelor 2016

Simona Halep se clasează la distanţă mare de de locurile care asigură calificarea pentru Turneul Campioanelor 2016. Romanca este departe de Top 8 WTA Race.

25 apr. 2016, 05:16
Simona Halep, departe de Turneul Campioanelor 2016

Simona Halep, nr. 7 WTA, se afla de-abia pe locul 29 in ierarhia WTA Race, cu 628 de puncte, la 550 de puncte de locul 8, ultimul care asigura calificarea la turneul de la Singapore.

A doua jucatoare din Romania prezenta in top este Monica Niculescu, pe locul 37, in timp ce Sorana Carstea este pe pozitia a 77-a, jucatoarea de 26 de ani fiind a treia prezenta romaneasca in clasamentul WTA Race si una dintre surprizele placute.

Simona Halep cade pe locul 7 WTA. Kerber a câştigat turneul de la Stuttgart

Pe prima pozitie se afla castigatoarea turneului WTA de la Stuttgart, Angelique Kerber, cu 3.416 puncte, la distanta considerabila de Victoria Azarenka. Pe locul 3 se regaseste Agnieszka Radwanska, ocupanta pozitiei a doua din clasamentul WTA, in timp ce lidera acestui clasament, Serena Williams, este pe locul 4 in cursa pentru Singapore. Top 8 este completat de Carla Suarez Navarro, Svetlana Kuznetsova, Johanna Konta si Roberta Vinci.