Simona Halep, DESFIINŢATĂ de CTP. Atac DEVASTATOR la adresa sportivei: „Ce sunt ei, un soi de aplaudaci?”

Simona Halep s-a calificat, miercuri, în semifinalele turneului WTA de la Miami, după ce a trecut în două seturi de Qiang Wang, scor 6-4, 7-5. Cristian Tudor Popescu a criticat-o dur pe Simona Halep, după ieşierea acestiea la adresa antrenorului Daniel Dobre.

28 mart. 2019, 10:48
Simona Halep, DESFIINŢATĂ de CTP. Atac DEVASTATOR la adresa sportivei: „Ce sunt ei, un soi de aplaudaci?”

Simona Halep și-a certat staff-ul, ăn primul set, la scorul de 4-3, folosind un ton aspru cu antrenorul Daniel Dobre. „Când greşesc sau face ea punct, nu mai aplaudaţi toţi”, l-a muştruluit Simona halep pe Daniel Dobre, care a spus imediat „Am înţeles!”. „Şi când am nevoie, să fie un pic mai energici băieţii ăia acolo!”, a mai spus Simona Halep.

Incredibil, Simona Halep a chemat antrenorul pe teren la meciul cu Qiang Wang, ca să-l certe!

„E o oarecare diferență dintre această atitudine a Simonei și cum îi mânca din priviri pe cei din echipa ei. Simona a făcut un meci foarte bun, a arătat soliditate. Ce a făcut în această seară sper să nu mai repete. Nu are dreptate. Ce așteaptă ea? Așteaptă ca staff-ul ei, tehnicienii, cei care sunt zi de zi cu ea, antrenorul, preparatorul fizic… Ea ce aștepată, ca oamenii ăștia să fie galeria ei? E o greșeală de abordare”, a declarat CTP.

Cristian Tudor Popescu a explicat în detaliu motivul pentru care Simona Halep a decis să aibă o astfel de atitudine față de Daniel Dobre și restul staff-ului: „Ea poate să se uite la domnul Stere Halep, poate să se uite la ceilalți suporteri care au aplaudat-o tot timpul. Să se uite la ceilalți suporteri și poate să nu se uite, de pildă, la mama ei, care nu a schițat niciun gest. Simona ce ar fi trebuit, să îi spună mamei, tu de ce nu sari în picioare și de ce nu aplauzi? Păi, nu îi spune asta, le spune celor de pe banca tehnică cu substratul, din păcate, dom’ne, eu vă plătesc! Ea are o relație contractuală cu cei trei de pe bancă. Ce sunt ei, un soi de aplaudaci?”.

Simona Halep s-a calificat dramatic în semifinale la Miami. A revenit de la 1-5 şi a salvat trei mingi de set

„Brică (n.r. – Daniel Dobre), de exemplu, nu e așa, nu e genul de ins să sară în sus și să se exteriorizeze. Este un tip rezervat, care știe ce spune. Nu e cazul să aștepte de la el aplauze Simona. Ce i-a spus lui Brică nu e adevărat. Spune să nu mai aplaudați când greșesc eu. Nu au făcut așa ceva nicio secundă. Asta era în mintea furioasă a Simonei. Sau nu aplauda când face ea punct. Nici asta nu e corect”, a conchis Cristian Tudor Popescu.