Simona Halep, desființată de un celebru designer vestimentar de la noi. „Sărăcuța, poate că e pe șantier!” VIDEO

Simona Halep este una dintre cele mai bune jucătoare de tenis ale lumii, dar nu se pricepe la fel de bine şi când vine vorba despre modă. Stilistul și designerul vestimentar Alin Gălățescu a desfiinţat-o pe sportivă!

08 apr. 2021, 14:28
Simona Halep, desființată de un celebru designer vestimentar de la noi. „Sărăcuța, poate că e pe șantier!” VIDEO

Simona Halep, desființată de un celebru designer vestimentar de la noi. Ținuta pe care Alin Gălățescu a comentat-o a fost compusă dintr-o pereche de pantaloni largi, cu decupaj, de culoare gri, iar în partea de sus sportiva a purtat un tricou acoperit de o jachetă, ambele albe.

Simona Halep, desființată de un celebru designer vestimentar de la noi

„Și-a luat un tricou cu Dior 8, are niște bocăncei din ăia, șlăpuți din ăia de terasă de la același brand, geaca ordinară… Sărăcuța de ea, noroc că e simpatică și nu putem cere de la ea ceva stilistic. Arată ordinary. Mi-e dragă ea, dar nu are nicio treabă. Poate era pe șantierul viitorului hotel. Poate că e pe șantier”, au fost comentariile lui Alin Gălățescu făcute la Prima TV. „Eu niciodată nu am făcut o analiză a persoanelor publice care s-au dus la cumpărături, dar în momentul în care îți asumi…”, a spus Alin Gălățescu, explicând că face acest comentariu pentru că ea a vrut să pozeze în acea ținută.

Simona Halep are doi noi prieteni. Reacţia rivalei Ashleigh Barty: „Oh, Dumnezeule!”

În emisiunea respectivă a fost prezentă și specialista în fashion Andreea Simona, care a fost ceva mai indulgentă cu sportiva. „Ea e în zona ei de confort. Mie nu îmi displace ținuta. Ea stă toată ziua pe terenul de tenis și cumva o caracterizează”, a spus Andreea Simona. Şi Alin Gălățescu a mai îndulcit situația pe finalul intervenției sale și a spus că nu e de criticat Simona Halep pentru felul în care se îmbracă, deoarece este eroarea stilistului.