Simona Halep, despre Andrei Pavel: A fost idolul meu

Simona Halep se află în China, acolo unde de mâine va participa la turneul de la Wuhan, primul din seria asiatică a acestei toamne. În loja româncei va lua loc şi Andrei Pavel, cooptat de Simona în echipă la US Open 2017.

25 sept. 2017, 16:35
Simona Halep, despre Andrei Pavel: A fost idolul meu

Simona Halep a avut din nou cuvinte de laudă la adresa lui Andrei Pavel, cel mai bun jucător român de tenis din ultimii 30 de ani. „Ştiam înainte de US Open. Darren mi-a spus că îl vrea pe Andrei în echipă şi normal că am fost de acord din prima secundă, pentru că întotdeauna mi-a plăcut Andrei. Darren mi-a zis că va deveni o voce diferită în echipa noastră.

L-am ales datorită experienţei pe care o are. Era în top 15, pe locul 13, numărul meu norocos, de fapt. Era idolul meu când aveam 10 sau 11 ani şi creşteam în România. Îmi plăcea mult stilul lui, backhand-ul, şi cred că semănăm din acest punct de vedere.

Sunt într-o perioadă de probă în aceste luni şi după aceea vom vedea şi vom decide ve vom face„, a spus Simona Halep, în China.

Simona Halep îi plăteşte lui Andrei Pavel un salariu de 20.000 de euro pe lună. În plus, ea îi asigură lui Andrei transportul și cazarea la toate turneele la care participă, acesta jucând și rolul de sparring partner.