Simona Halep, dezvăluiri în premieră despre căsnicia cu Toni Iuruc. „M-am gândit că se apropie de final”

Simona Halep a vorbit recent despre relația pe care o are cu Toni Iuruc, dar și despre cariera sa din tenis, pusă la îndoială după ce s-a căsătorit!

10 ian. 2022, 09:51
Simona Halep, dezvăluiri în premieră despre căsnicia cu Toni Iuruc. „M-am gândit că se apropie de final”

Simona Halep, dezvăluiri în premieră despre căsnicia cu Toni Iuruc. Sportiva se află în Australia, acolo unde a câștigat deja primul ei trofeu din acest an, Melbourne Summer Set 1, şi unde se pregătește pentru Australian Open 2022, care se va desfășura în perioada 17-30 ianuarie.

Simona Halep, dezvăluiri în premieră despre căsnicia cu Toni Iuruc. „M-am gândit că se apropie de final”

Simona Halep a vorbit despre planurile pe care le are în noul an, dar și despre viața personală, într-un interviu acordat WTA Insider. Actualul nr. 15 WTA a declarat că momentan nu se gândește să se retragă din tenis, iar soţul său o susține necondiţionat! „La un moment dat, m-am gândit că se apropie de final, dar, sincer, după această perioadă de pregătire şi având în vedere cum mă simt acum, cred că mai pot juca câţiva ani. Soţul meu mă susţine în acest sens, familia la fel. Echipa mea îmi spune că, în continuare, sunt suficient de bună, încât să mă bat cu rivalele mele, aşa că nu mă gândesc la retragere. Vreau doar să mă bucur şi să dau tot ce am mai bun pentru că ştiu că mai am o şansă”, a declarat Simona Halep.

Suma derizorie cu care Simona Halep îi plăteşte pe Adrian Marcu şi Daniel Dobre. Darren Cahill îi lua un milion de dolari pe an!

Simona Halep se iubește cu Toni Iuruc din 2019 şi a declarat că momentul în care a fost cerută de soție a emoționat-o foarte tare. „E foarte frumos inelul de logodnă și-l port cu mândrie și cu plăcere. A fost un moment deosebit! În trecut ziceam că o să fie un moment mai banal, așa, dar nu a fost deloc așa. Impactul a fost mare, am fost emoționată și mă bucur foarte mult să-l am pe Toni alături de mine”, a mai spus Simona Halep.

Simona Halep a lăsat-o pe Sorana Cîrstea cu ochii-n soare! Anunţul cu care și-a surprins fanii: „Toată lumea e acasă!”