Simona Halep, după victoria fulger cu Daria Gavrilova: M-a deranjat soarele!

Simona Halep a declarat, joi seară, că ştia că trebuie să fie atentă în meciul cu Daria Gavrilova, din optimile turneului de la Cincinnati, subliniind că mai are de lucrat la retur.

18 aug. 2016, 18:34
Simona Halep, după victoria fulger cu Daria Gavrilova: M-a deranjat soarele!

M-a deranjat soarele şi a trebuit să fiu atentă cu ea, ştiam că trebuia să fiu agresivă, mi-am deschis bine unghiurile, serviciul a funcţionat bine, chiar şi al doilea serviciu, dar mai am de lucrat la retur. Este minunat să joc aici, vă mulţumesc şi vă aştept şi mâine„, a declarat Simona Halep, imediat după meciul disputat pe o temperatură de 28 de grade Celsius.

Simona Halep, locul 4 WTA şi cap de serie numărul 3, s-a calificat, joi, în sferturile de finală ale turneului de categorie Premier de la Cincinnati, după ce a învins-o, cu scorul de 6-1, 6-2, pe australianca Daria Gavrilova, locul 47 WTA, jucătoare venită din calificări.

Citeşte şi Simona Halep a spulberat-o şi pe Daria Gavrilova. Victorie clară, în mai puţin de o oră

Aceasta a fost a 12-a victorie consecutivă pentru Simona Halep şi a 35-a din acest an. În faza următoare, Halep va juca împotriva învingătoarei dintre poloneza Agnieszka Radwanska, locul 5 WTA şi cap de serie numărul 5 şi britanica Johanna Konta, locul 13 WTA şi cap de serie numărul 10. Calificarea în sferturi este recompensată cu un premiu de 58.390 de dolari şi cu 190 de puncte WTA.

La ediţia precedentă a turneului de la Cincinnati, Halep a jucat finala, pierdută în faţa Serenei Williams, care nu participă la competiţia din acest an.