Simona Halep – Ekaterina Makarova, live video la Indian Wells

Simona Halep  va evolua în turul 3 de la Indian Wells. organizatorii au făcut public programul zilei a cincea, iar favorita numărul 5 o va înfrunta pe Ekaterina Makarova (cap de serie 30) luni dimineaţă, nu mai devreme de ora 06:30 (ora României).

14 mart. 2016, 04:18
Simona Halep – Ekaterina Makarova, live video la Indian Wells

Simona Halep – Ekaterina Makarova, live video la Indian Wells

Simona Halep va evolua în ultimul meci de pe terenul central, iar disputa va începe după finalul întâlnirii de pe tabloul masculin dintre Rafael Nadal şi Gilles Muller, programată nu mai devreme de ora 05:00.
Simona Halep – Ekaterina Makarova . “Mă aştept la un meci greu. O cunosc, este destul de bună şi e o jucătoare de mâna stângă, deci nu este uşor să joci împotriva ei. Dar acum sunt încrezătoare, mă bucur pentru timpul petrecut pe teren şi mă simt pregătită să joc cât mai multe meciuri”, a recunoscut Simona Halep.

Simona Halep – Ekaterina Makarova . Cele două jucătoare s-au întâlnit în trei rânduri până acum şi Halep conduce cu 2-1.Simona Halep s-a impus în sferturile ediţiei din 2013 a turneului de la New Haven, cu 6-1, 7-6, dar reprezentanta Rusiei s-a revanşat în 2015, în sferturile de la Australian Open, după un categoric 6-4, 6-0.

Simona Halep – Ekaterina Makarova . Ultima întâlnire dintre cele două a avut loc în februarie 2015, tot în sferturi, dar la Dubai, acolo unde numărul 5 WTA a trecut de Makarova în 3 seturi, 6-3, 1-6, 7-5. Halep a şi câştigat turneul, după o finală contra Karolinei Pliskova (6-4, 7-6).

Simona Halep – Ekaterina Makarova . Duminică seară va evolua şi Monica Niculescu, care se va duela cu Agnieszka Radwanska, tot în turul 3. Partida a fost programată prima pe terenul al doilea şi va debuta la ora 21:00 (ora României). De la aceeaşi oră va avea loc meciul de dublu dintre Tecău/Rojer și Kubot/Matkowski, programat pe terenul 5.

Partida dintre Simona Halep şi Ekaterina Makarova va putea fi urmărită în format LIVE VIDEO STREAM AICI sau AICI