Simona Halep, PROBLEME MEDICALE înaintea meciului cu Ekaterina Makarova

Simona Halep are din nou problemele medicale, chiar înaintea meciului cu Ekaterina Makarova, din sferturile de finală ale turneul de tenis de la Dubai, dotat cu premii în valoare totală de 2,5 milioane de dolari. Meciul Simona Halep - Ekaterina Makarova este programat, joi, de la ora 17, şi este live video la Digi Sport.

19 feb. 2015, 06:24
Simona Halep, PROBLEME MEDICALE înaintea meciului cu Ekaterina Makarova

Simona Halep a anuntat ca resimte in continuare dureri, motiv pentru care urmeaza un tratament special inaintea partidei cu Ekaterina Makarova. „Am facut un tratament special cu fizioterapeutul meu”, a declarat Simona Halep, intr-o conferinta de presa.

Simona Halep a comentat si rezultatele neasteptate inregistrate in ultimele zile la Dubai: „Sincera sa fiu, nu am privit meciurile. Nu mai conteaza cine castiga sau cine pierde deoarece in tenis nu ai de unde sa stii ce se va intampla pe teren”.

Simona Halep s-a calificat in sferturile de finala de la Dubai dupa ce a invins-o, miercuri, pe Tsvetana Pironkova, scor 6-4, 6-3. Simona Halep o va intalni joi, de la ora 17:00, pe Ekaterina Makarova, intr-un meci transmis live video de Digi Sport.