SIMONA HALEP – ELENA RYBAKINA 3-6, 6-3, 7-6. Game, set şi meci pentru Simona în finala de la Dubai

SIMONA HALEP a trecut de ELENA RYBAKINA într-un meci de mare luptă, decis la tie-break în setul decisiv.  Simona Halep (28 de ani, 2 WTA) a învins-o pe Elena Rybakina (20 de ani, 19 WTA), scor 3-6, 6-3, 7-6(5), în finala turneului de la Dubai și a ajuns la 20 de trofee obținute în carieră.  

22 feb. 2020, 10:01
SIMONA HALEP – ELENA RYBAKINA 3-6, 6-3, 7-6. Game, set şi meci pentru Simona în finala de la Dubai

Simona Halep, locul 2 WTA şi cap de serie numărul 1, a câștigat în fața Elenei Ribakina din Kazahstan, locul 19 WTA. Pentru Simona Halep aceasta este finala cu numărul 37 din carieră, a doua la Dubai.

SIMONA HALEP – ELENA RYBAKINA 3-6, 6-3, 7-6

SIMONA HALEP – ELENA RYBAKINA 3-6, 6-3, 6-6, finala se decide la tie-break

SIMONA HALEP – ELENA RYBAKINA 3-6, 6-3, 5-5, acum ar fi timpul de un break!

SIMONA HALEP – ELENA RYBAKINA 3-6, 6-3, 4-4, ce meci!

SIMONA HALEP – ELENA RYBAKINA 3-6, 6-3, 1-3, Rybakina face, din păcate, break, din cauza unei duble greşeli a Simonei

SIMONA HALEP – ELENA RYBAKINA 3-6, 6-3, 1-2, Simona pierde la avantaje, dar urmează la serviciu

SIMONA HALEP – ELENA RYBAKINA 3-6, 6-3, 1-1, se joacă fiecare punct la intensitate maximă

SIMONA HALEP – ELENA RYBAKINA 3-6, 6-3, se va juca SET DECISIV, ovaţii în tribun e pentru Simona!

SIMONA HALEP – ELENA RYBAKINA 3-6, 5-3, game spectaculos, castigat de Simona Halep la mare lupta. Seveşte pentru a egala situatia la seturi

SIMONA HALEP – ELENA RYBAKINA 3-6, 4-3, Simona pierde două game-uri la rând

SIMONA HALEP – ELENA RYBAKINA 3-6, 4-1, vine si breakul

SIMONA HALEP – ELENA RYBAKINA 3-6, 1-0, debut bun pentru Simona

SIMONA HALEP – ELENA RYBAKINA 3-6, Simona pierde primul set al finalei de la Dubai

SIMONA HALEP – ELENA RYBAKINA 3-5, din păcate Simona pierde propriul serviciu

SIMONA HALEP – ELENA RYBAKINA 2-2, fiecare jucătoare şi-a luat serviciul

Simona Halep caută azi victoria cu numărul 20 într-un turneu, după ce ieri a învins-o categoric în semifinalele de la Dubai pe Jennifer Brady cu 6-2, 6-0. Meciul dintre Simona Halep și Elena Rybakina va fi transmis la TV de TV Digi Sport. 

„Am nevoie de un meci de două seturi”, a spus glumind și nu prea Simona Halep la conferința de presă de după victoria din sferturi de finală. Ieri, și-a îndeplinit singură dorința. A trecut în marș de Jennifer Brady, după ce în rundele anterioare câștigase în decisiv.

Va fi un meci diferit. Am văzut câteva secvențe din meciul ei din semifinale, nu lovește cu atâta spin cum o face Brady. Mă bucur că sunt din nou într-o finală și îmi doresc enorm acest titlu pentru că mă simt extraordinar la Dubai”, a spus Simona Halep la conferința de presă.

Va fi al treizeci și șaptelea ultim act pe care-l va disputa Simona și al doilea la Dubai. Pe primul l-a câștigat în 2015, când a învins-o pe Karolina Pliskova.

Update SIMONA HALEP – ELENA RYBAKINA LIVE VIDEO ONLINE STREAMING DIGI SPORT. S-a retras de la Doha, unde jucase finala anul trecut

Simona Halep nu va participa la turneul programat saptamana viitoare la Doha si va pierde puncte importante in clasamentul WTA.

La editia de anul trecut a turneului din Qatar, reprezentanta noastra a ajuns pana in finala, fiind recompensata cu 305 de puncte.

Chiar si in aceste conditii, Simona are sansa mari sa-si pastreze pozitia a doua in ierarhia WTA.

Doar Karolina Pliskova o poate depasi, insa numai daca va ajunge cel putin in finala.

Turneul de la Doha e dotat cu premii in valoare totala de 2,9 milioane de dolari si se desfasoara pe durata saptamanii urmatoare.

Anul trecut, turneul a fost castigat de Elise Mertens, dupa o finala de trei seturi cu Simona Halep.

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu a analizat jocul Elenei Rybakina (20 de ani, 19 WTA), înaintea finalei pe care Simona Halep (28 de ani, 2 WTA) o va disputa împotriva jucătoarei din Kazahstan.

SIMONA HALEP – ELENA RYBAKINA LIVE VIDEO ONLINE STREAMING DIGI SPORT. Avertismentul lui Cristian Tudor Popescu

„Rybakina este o combinație foarte periculoasă. Este o Sabalenka cu cap! Este o jucătoare care are o maturitate surprinzătoare pentru vârsta sa. Are un joc cerebral. Lovește foarte tare, fără răcnetele de război ale Sabalenkăi. Mingea pleacă din racheta ei ca din praștie, în special de pe dreapta.

Rybakina reprezintă cel mai greu adversar al Simonei de la Dubai și cred că va fi un meci foarte intens și foarte frumos. Simte terenul, simte tactic meciul. Asta arată o inteligență și o maturitate în joc remarcabile. Nu mi s-a părut deloc emotivă”, a declarat CTP, conform TV Digi Sport.

SIMONA HALEP – ELENA RYBAKINA LIVE VIDEO ONLINE STREAMING DIGI SPORT. Cine este Elena Rybakina, adversara Simonei Halep din finala de la Dubai

Elena Rybakina, 20 de ani, s-a impus după un meci care a durat două ore şi 12 minute şi în care a salvat câte o minge de set. Ea a fost condusă în setul al doilea cu 3-0 şi 4-1, dar a revenit şi a câştigat.

În acest an, Rybakina are un titlu, la Hobart, şi încă două finale jucate, la Sankt Petersburg şi Shenzhen. Cu excepţia Australian Open, la care a fost eliminată în turul al treilea, ea a ajuns în finală la toate turneele la care a participat, acumulând 19 victorii şi pierzând de trei ori.

În 2019, Rybakina a câştigat turneul de la Bucureşti şi a mai jucat o finală la Nanchang.

 

SIMONA HALEP – ELENA RYBAKINA LIVE VIDEO ONLINE STREAMING DIGI SPORT. Simona Halep a abandonat în fata Elenei Rybakina, la singura lor întâlnire de până acum

Simona Halep a abandonat meciul contra Elenei Rybakina din optimile de finală ale turneului de la Wuhan, ediţia 2019, singura lor întâlnire.

Halep s-a accidentat la spate în game-ul al nouălea, la scorul de 4-4. Ea a cerut time-out medical, în pauza de la 4-5. Românca a început al zecelea game, dar nu a putut servi normal şi s-a retras, la 30-30.

Calificarea în finală este recompensată la Dubai cu un premiu de 372.200 de dolari şi cu 305 puncte WTA. Învingătoarea va primi 696.860 de dolari şi 470 de puncte WTA.

SIMONA HALEP – ELENA RYBAKINA LIVE VIDEO ONLINE STREAMING DIGI SPORT. Simona Halep, cele mai multe teste antidoping dintre sportivii români

Simona Halep a fost jucătorul român supus cel mai des unor teste antidoping în 2019. Zece dintre controalele la care a fost supusă Halep au avut loc în timpul competiţiilor, iar 17, în afara lor.

În 2019, Monica Niculescu a fost vizată de 24 de controale antidoping, 16 dintre acestea desfăşurându-se în afara competiţiei.

Sorana Cîrstea a fost controlată de 21 de ori anul trecut, 16 dintre aceste controale având loc în afara competiţiei. Tot de 21 de ori a fost controlată Irina Camelia Begu, dintre care de 14 ori în afara competiţiei. La rândul său, Ana Bogdan a fost vizată de 19 controale, dintre care 13 în afara competiţiei. Mihaela Buzărnescu a fost controlată de 17 ori, doar trei dintre aceste controale desfăşurându-se în cadrul competiţiilor.

 

Raluca Olaru a fost controlată de cinci ori, de fiecare dată în cadrul competiţiilor.

Petrolul – Dunarea Calarasi este acum in Digi Online pe Digi Sport 1. Descarca aplicatia si poti urmari meciul pe telefon sau tableta

Marius Copil a fost vizat de 23 de controale, dintre care de 17 în afara competiţiilor, iar Horia Tecău a fost controlat de şase ori, doar în timpul competiţiilor.

De câte ori au fost testați antidoping jucătorii de top

Australianca Ashleigh Barty, numărul unu mondial al tenisului feminin, a fost controlată de 29 de ori (12/17). Tot 29 de controale au vizat-o pe a şasea jucătoare a lumii în acest moment, ucraineanca Elina Svitolina (14/15).

Jucătoarea cehă Karolina Pliskova, acum locul 3 în ierarhia internaţională, a fost vizată de 28 de controale (11/17).

Altă jucătoare cehă de top, Petra Kvitova, a fost supusă la 23 de controale (6/17). Japoneza Naomi Osaka, fost lider mondial, a fost controlată de 21 de ori (8/13). Americanca Sofia Kenin, recenta câştigătoare la Australian Open, a fost controlată de 22 de ori (5/17).

Rusoaica Maria Sharapova a fost controlată de 12 ori (2/10), iar altă veterană, americanca Serena Williams, de unsprezece ori (6/5)

Sârbul Novak Djokovic, numărul 1 mondial al tenisului masculin, a fost controlat de 24 de ori (10/14). Spaniolul Rafael Nadal, locul 2 ATP, a fost controlat de 29 de ori (12/17), la fel ca și elveţianul Roger Federer, ocupantul poziţiei a treia în ierarhia internaţională (9/20).