SIMONA HALEP ELINA SVITOLINA. De la ce oră se joacă şi unde vezi la TV meciul de la TURNEUL CAMPIOANELOR 2019

SIMONA HALEP ELINA SVITOLINA. Simona Halep şi Elina Svitolina se întâlnesc, miercuri, în Grupa Violet de la Turneul Campioanelor 2019. Fiecare dintre cele două a câştigat primul meci, astfel că încă o victorie ar însemna aproape sigur calificarea în semifinale. Partida Simona Halep - Elina Svitolina începe nu înainte de ora 12:30 şi este în direct la Digi Sport 2.

29 oct. 2019, 21:23
SIMONA HALEP ELINA SVITOLINA. De la ce oră se joacă şi unde vezi la TV meciul de la TURNEUL CAMPIOANELOR 2019

SIMONA HALEP ELINA SVITOLINA. Simona Halep (28 de ani, 5 WTA) şi Elina Svitolina (25 de ani, 8 WTA) s-au întâlnit de opt ori, scorul fiind 4-4. Ultimile două partide, disputate în acest an, au fost câştigate de Simona Halep, care s-a impus cu Elina Svitolina, scoruri 6-3, 3-6, 6-4 în semifinale la Doha, şi 6-1, 6-3 în semifinale la Wimbledon.

SIMONA HALEP ELINA SVITOLINA. Elina Svitolina și Simona Halep conduc în clasamentul Grupei Violet după prima etapă. Simona Halep a învins-o, luni, cu 3-6, 7-6, 6-3, pe Bianca Andreescu, 4 WTA. Elina Svitolina a trecut, cu 7-6, 6-4, de Karolina Pliskova, 2 WTA.

SIMONA HALEP ELINA SVITOLINA. În al doilea meci al zilei de miercuri se vor întâlni, nu înainte de ora 14:00, învinsele din prima zi, Bianca Andreescu şi Karolina Pliskova.

SIMONA HALEP ELINA SVITOLINA. „Îi place această suprafaţă, a câştigat anul trecut turneul şi asta e mare lucru. Va fi o partidă grea, pe care o aştept cu nerăbdare, dar mai întâi m-am bucurat de ziua liberă, a fost dedicată refacerii. Sunt pregătită să lupt din nou”, a spus Simona Halep înaintea meciului cu Elina Svitolina.

SIMONA HALEP ELINA SVITOLINA. Partida Simona Halep – Elina Svitolina începe nu înainte de ora 12:30 şi este în direct la Digi Sport 2.