Simona Halep, în „sferturi” la Roland Garros. A distrus-o pe Elise Mertens: 6-2, 6-1

Simona Halep s-a calificat, luni, în sferturile de finală de la Roland Garros 2018, după ce a trecut cu 6-2, 6-1 de Elise Mertens. Românca va juca pentru un loc în semifinale cu învingătoarea meciului Angelique Kerber - Caroline Garcia.

04 iun. 2018, 09:57
Simona Halep, în „sferturi” la Roland Garros. A distrus-o pe Elise Mertens: 6-2, 6-1

Primul set a început echilibrat, dar Simona Halep a jucat mai bine pe final. După 35 de minute, românca a închis setul, jucătoarea noastră servind foarte bine, fiind agresivă și lovind puternic. Jocul liderului WTA a fost unul excelent în acest set, controlând majoritatea game-urilor și reușind două break-uri, grație agresivității și preciziei loviturilor.

Simona Halep a dominat și mai tare setul secund. A controlat autoritar jocul și nu a cedat niciun game. A făcut trei break-uri și a condus cu 5-0. La acest scor, Elise Mertens a forțat și a făcut un break, dar Simona Halep a revenit și a câștigat setul cu 6-1.

Simona Halep va juca pentru un loc în semifinale cu învingătoarea meciului Angelique Kerber – Caroline Garcia, programat, luni, nu înainte de ora 14:00.