Simona Halep – Eugenie Bouchard în turul al doilea la Dubai. S-a stabilit ora de start

SIMONA HALEP EUGENIE BOUCHARD. Organizatorii turneului de la Dubai au anuntat programul zilei de marti, cand va avea loc si duelul dintre Simona Halep si Eugenie Bouchard.

18 feb. 2019, 15:53
Simona Halep – Eugenie Bouchard în turul al doilea la Dubai. S-a stabilit ora de start

SIMONA HALEP EUGENIE BOUCHARD. Conform unui comunicat oficial, intalnirea dintre Simona Halep si Eugenie Bouchard va avea loc marti, dupa ora 12:00. Partida va fi transmisa in direct de Digi Sport.

SIMONA HALEP EUGENIE BOUCHARD. Meciul SIMONA HALEP – EUGENIE BOUCHARD va fi al treilea de pe terenul central. Prima confruntare a zilei, Katerina Siniakova – Petra Kvitova, este programată la ora 9:00. Al doilea meci de pe terenul central este Ons Jabeur – Elina Svitolina (Ucraina).

SIMONA HALEP EUGENIE BOUCHARD. Scorul intalnirilor precedente este 3-1 in favoarea Simonei Halep. Eugenie Bouchard a castigat insa cea mai importanta partida, disputata in 2014 in semifinalele de la Wimbledon. Totusi, in ultimii ani canadianca este doar o umbra a trecutului si s-a remarcat mai mult prin pozele in ipostaze provocatoare publicate pe contul de Instagram.

SIMONA HALEP EUGENIE BOUCHARD. Eugenie Bouchard ocupa locul 79 in clasamentul WTA, iar cel mai bun rezultat din acest an este sfertul de finala de la Auckland.