SIMONA HALEP explică de ce a ABANDONAT în Olanda. Mesajul Simonei înainte de Wimbledon

SIMONA HALEP s-a retras în setul doi al meciului cu Annicka Beck, din turneul de la s'Hertogenbosch, lăsându-i cale liberă adversarei sale spre sferturile de finală. HALEP câștigase primul set cu 7-5 și făcuse rebreak în setul secund, pentru 2-3.

19 iun. 2014, 06:14
SIMONA HALEP explică de ce a ABANDONAT în Olanda. Mesajul Simonei înainte de Wimbledon

SIMONA HALEP rămâne cu aproape două meciuri jucate pe iarbă înaintea turneului de Gran Slam de la Wiumbledon, care va începe luni la Londra. HALEP a abandonat în turul doi al turneului de la s’Hertogenbosch, pe care l-a câştigat anul trecut, iar acum este concentrată pe importanta competiţie din capitala Marii Britanii.

Citeşte şi Simona Halep A ABANDONAT în TURUL DOI la Hertogenbosch

SIMONA HALEP a explicat care au fost cauzele abandonului său în partida cu Annika Beck, din optimile de la s’Hertogenbosch. „Am fost neîncălzită, iar mușchii au fost contractați. Fizioterapeutul mi-a spus că ar trebui să mă opresc, pentru că risc să se întâmple ceva mai rău. Dar voi fi în regulă la Wimbledon, nu e ceva grav„, a spus SIMONA HALEP.

WTA a remarcat că la turneul din Olanda a avut loc o „epidemie” de accidentări, deoarece SIMONA HALEP nu este singura jucătoare care s-a retras.

Carla Suarez Navarro a abandonat şi ea, în meciul cu Zheng Jie, în timp ce Vania King a renunţat la luptă în întalnirea cu CoCo Vandeweghe.

Citeşte şi WIMBLEDON 2014. S-au stabilit capii de serie. SIMONA HALEP este privilegiată