SIMONA HALEP explică motivele retragerii de la Beijing. Ce spune despre Turneul Campioanelor

SIMONA HALEP a scris pe pagina sa de Facebook, că a luat 'cu mintea, nu cu inima' decizia retragerii din turneul WTA de la Beijing, din cauza unei accidentări, după ce se calificase în sferturile de finală.

02 oct. 2014, 16:20
SIMONA HALEP explică motivele retragerii de la Beijing. Ce spune despre Turneul Campioanelor

SIMONA HALEP, numărul doi mondial, s-a retras, joi, din turneul WTA de la Beijing, din cauza unei accidentări la coapsă. „Sunt împăcată cu mine„, a scris ea pe pagina sa de Facebook, explicând decizia pe care a luat-o.

Astăzi am terminat turneele de pe teren chinezesc. Nu au fost meciuri uşoare, însă sunt împăcată cu mine că am făcut tot ce am putut şi am luptat pentru fiecare minge şi pentru fiecare meci! Astăzi însă a trebuit să iau o decizie cu mintea, nu cu inima. De aceea, după multe discuţii cu fizioterapeuţii, am decis să mă retrag, pentru că am dureri la picior şi nu pot risca să îmi agravez starea şi mai mult. Aştept cu mare drag prima mea participare la Turneul Campioanelor de la Singapore! Vă mulţumesc tuturor pentru mesaje şi pentru susţinere şi sper să îmi fiţi alături şi de acum înainte!„, a scris SIMONA HALEP.

Citeşte şi Simona Halep S-A RETRAS de la Beijing. Vine în România pentru RMN

Halep a învins-o, joi, pe Andrea Petkovic (Germania), cu 7-6 (4), 5-7, 7-6 (1), în optimile de finală, dar a declarat forfait pentru meciul din sferturi cu Ana Ivanovic (Serbia).

SIMONA HALEP renunţase joi şi la meciul de dublu programat în optimi, alături de Raluca Olaru, împotriva perechii spaniole Garbine Muguruza/Carla Suarez Navarro. Românca a acuzat probleme medicale încă de luni, din timpul meciului cu chinezoaica Lin Zhu, contând pentru turul secund.

SIMONA HALEP riscă să piardă locul 2 din clasamentul WTA. Există, de asemenea, o incertitudine legată de participarea sa la Turneul Campioanelor, programat între 20 şi 26 octombrie, la Singapore.