Simona Halep, favorită în premieră să câştige Australian Open 2018. Care sunt cotele pentru finala cu Wozniacki

Simona Halep nu era creditată cu prima şansă la câştigarea trofeului de la Australian Open până joi, însă situaţia s-a schimbat după ce eleva lui Darren Cahill a reuşit o calificare superbă în finală.

26 ian. 2018, 12:51
Simona Halep, favorită în premieră să câştige Australian Open 2018. Care sunt cotele pentru finala cu Wozniacki

Angelique Kerber era cotată drept favorită să ridice trofeul de la Australian Open deasupra capului, însă Simona Halep a devenit preferata caselor de pariuri după ce a învins-o pe nemţoaică, scor 6-3, 4-6, 9-7. Înaintea semifinalelor, ierarhia întocmită de bookmakeri arăta astfel: Kerber (2,50), Halep şi Wozniacki la egalitate, cu o cotă de 3,50, şi Elise Mertens (9,00).

EUROSPORT LIVE (ora 10:30) SIMONA HALEP CAROLINE WOZNIACKI LIVE VIDEO STREAM ONLINE FINALA AUSTRALIAN OPEN 2018

După numai o zi, Simona şi Caroline nu mai au şanse egale la câştigarea titlului, victoria epică a liderului mondial impresionându-i pe specialiştii caselor de pariuri! Astfel, Halep devine favorită în finala cu Wozniacki, cotele fiind destul de clar în favoarea româncei. Simona a primit 1,65 la majoritatea caselor de pariuri, în timp ce daneza are o cotă de 2,25.

La casa de pariuri winmasters, Simona Halep are cotă 1,66 la victorie, în timp ce cota lui Wozniacki este 2,25. Cota ca Halep să se impună cu 2-0 la seturi este 2,50, iar cota ca scorul să fie 2-1 pentru Halep este 3,20.

Simona a întâlnit două jucătoare de top în ultimele două partide (Pliskova şi Kerber), pe când Caroline a jucat împotriva unor adversare accesibile (Suarez Navarro şi Mertens). Acesta este un argument serios pentru un triumf al lui Halep, însă Wozniacki are de partea ei scorul întâlnirilor directe: 4-2, după ce precedentele trei confruntări au fost câştigate de sportiva scandinavă.