SIMONA HALEP – FLAVIA PENNETTA, primul meci la Turneul Campioanelor. UPDATE

SIMONA HALEP - FLAVIA PENNETTA LIVE VIDEO ONLINE DIGI SPORT. Jucătoarea română de tenis Simona Halep, numărul doi mondial, va debuta duminică la Turneul Campioanelor de la Singapore, împotriva italiencei Flavia Pennetta, potrivit programului anunțat de organizatori.

24 oct. 2015, 09:02
SIMONA HALEP – FLAVIA PENNETTA, primul meci la Turneul Campioanelor. UPDATE

SIMONA HALEP – FLAVIA PENNETTA LIVE VIDEO ONLINE DIGI SPORT. „E o grupă grea, dar nu am nimic de pierdut şi nici aşteptări. Îmi doresc doar să joc cel mai bun tenis al meu. În România, lumea îmi spune că trebuie să câştig toate meciurile, dar nu sunt un robot. Sunt doar o fată normală, o jucătoare normală. Am suişuri şi coborâşuri. Pot câştiga un meci important şi apoi să pierd unul mai puţin important. E pentru a doua oară când voi juca aici, dar acum am mai multă experienţă. Am amintiri foarte frumoase de anul trecut”, a spus Simona Halep.

SIMONA HALEP – FLAVIA PENNETTA LIVE

Halep a vorbit şi despre meciul pe care îl va juca duminică în compania Flaviei Pennetta: „E ultimul ei turneu şi nu are nimic de pierdut. Sigur va da tot ce are mai bun. Startul e important în grupă, pentru că o înfrângere îţi poate îngreuna situaţia, aşa că voi încerca să fac un meci cât mai bun”.

În ceea ce o priveşte pe Maria Şarapova, Simona Halep a spus că ştie cum să joace împotriva rusoaicei. „Am gânduri pozitive legate de acest meci. Am o şansă şi ştiu cum să joc împotriva ei acum”, a afirmat Halep.

Simona Halep, locul 2 WTA, va debuta în Grupa Roşie de la Turneul Campioanelor, duminică dimineaţă, de la ora 09.00, urmând să joace împotriva italiencei Flavia Pennetta (locul 8 WTA). Tot duminică, în Grupa Roşie, Maria Şarapova o va întâlni pe Agnieska Radwanska.


SIMONA HALEP – FLAVIA PENNETTA LIVE VIDEO ONLINE DIGI SPORT. Halep (24 ani), principala favorită a competiției, va disputa primul meci de simplu al turneului, în cadrul Grupei Roșii, de la ora locală 15,00 (09,00, la București).

Simona, care este finalista ediției de anul trecut a Turneului Campioanelor, are șansa să își ia revanșa după ce Pennetta (33 ani, numărul opt mondial) a învins-o luna trecută, în semifinale la US Open, cu 6-1, 6-3, italianca reușind apoi să câștige turneul.

Pennetta conduce cu 4-1 în confruntările cu românca, singura victorie a Simonei fiind consemnată anul acesta, la Miami, în optimi, cu 6-3, 7-5. Pennetta a câștigat primul meci, în 2010, în sferturi la Marbella, cu 6-4, 7-6 (4), s-a impus de două ori în 2013, la Bastad în optimi, când Halep a abandonat la scorul de 4-6, 7-5, 2-0, și în optimi la US Open, cu 6-2, 7-6 (3), precum și anul acesta, în semifinale la US Open, cu 6-1, 6-3.

Celălalt meci al zilei, de la 13,30 (ora României), rusoaica Maria Șarapova o va întâlni pe poloneza Agnieszka Radwanska.