Simona Halep, atacată dur de o bună prietenă. „Asta lipseşte în prezent!”

Simona Halep nu are multe prietene în circuitul WTA. Cu excepția româncelor, puţine jucătoare s-au apropiat de fostul lider mondial.

05 iun. 2020, 12:07
Simona Halep, atacată dur de o bună prietenă. „Asta lipseşte în prezent!”

Flavia Pennetta, italianca retrasă din tenis după ce a câștigat US Open în 2015, a oferit un interviu în presa din Peninsulă în care a vorbit despre situația din prezent, tenisul din ATP, respectiv din WTA, criticând jucătoarele de top, printre care și Simona Halep.

Simona Halep a dezvăluit motivul pentru care REFUZĂ să dea interviuri la TV

„Bărbații îi au pe cei trei mari. Federer, Nadal și Djokovic au recreat istoria sportului în ultimii 15 ani. Din fericire, și în urma lor vine un grup solid și consistent de tineri. În schimb, tenisului feminin îi lipsesc vedetele, jucătoarele pentru care se vând bilete la turnee, staruri în adevăratul sens al cuvântului. Serena este încă acolo, dar începe să aibă probleme. Sharapova s-a retras, a fost un simbol, inclusiv în afara terenului. Pe de o parte, turneele pot fi câștigate de oricine, nu ai un favorit clar, dar nu am sentimentele că jucătoarele din top 10 demonstrează ceva special. În trecut, elita tenisului avea o clasă peste restul, acum nu mai este cazul de așa ceva”, a declarat Flavia Pennetta.

Simona Halep, ANUNŢ-BOMBĂ despre RETRAGERE. „O să zic gata, trag pe dreapta!”

Simona Halep a dezvăluit într-un interviu de acum mai mulți ani că are foarte puține prietene în circuitul feminin, dar printre ele era și italianca.

„Eu vorbesc cu majoritatea. Suntem destul de deschise. Subiectele sunt legate de tenis și de vacante. Petra Kvitova și Agnieszka Radwanska îmi sunt cele mai apropiate jucătoare. Cu Flavia Pennetta vorbeam mult, acum o să-i simt lipsa că s-a retras. Am vorbit cu ea la Singapore și spunea ca nu regretă”, declara Simona Halep.