SIMONA HALEP forţează calificarea în SEMIFINALE la Australian Open. Transmite-i un mesaj!

SIMONA HALEP. Primul sfert de finală al zilei de miercuri, la Australian Open, se va juca între SIMONA HALEP şi DOMINIKA CIBULKOVA. Meciul va începe la ora 02.00, iar SIMONA are marea şansă de a se califica în premieră în careul de aşi la Melbourne.

21 ian. 2014, 15:21
SIMONA HALEP forţează calificarea în SEMIFINALE la Australian Open. Transmite-i un mesaj!

SIMONA HALEP este cea mai bună sportivă a momentului, incluzând aici toate disciplinele. Performanţele pe care le-a realizat SIMONA HALEP în ultimele opt luni sunt fără precedent în sportul românesc, obişnuit cu rapide coborâri, după grele urcuşuri.

SIMONA HALEP este unul dintre acele rare cazuri care are continuitate în obţinerea de performanţe, dovedind că succesele de până acum nu au fost întâmplătoare. După şase turnee WTA câştigate în 2013, acum s-a calificat în premieră în sferturile de finală ale unui turneu de Grand Slam, iar în această noapte forţează calificarea în careul de aşi al Openului Australian.

SIMONA HALEP, cu victorii în ultimele luni împotriva Samanthei Stosur, Anei Ivanovic, Flaviei Pennetta, Mariei Kirilenko sau Andreei Petkovic, are prima şansă în disputa cu Dominika Cibulkova, în ciuda faptului că slovaca o conduce cu 2-1 în întâlnirile directe, ultima oară învingând-o anul trecut, la Indian Wells.

Meciul SIMONA HALEP – DOMINIKA CIBULKOVA se va juca marţi noapte de la ora 02.00, va fi transmis în direct de Eurosport şi va putea fi urmărit LIVE TEXT pe RomaniaTV.net. În ciuda orei târzii, milioane de români îi vor ţine pumnii SIMONEI. Transmite-i un mesaj care să o ajute pe SIMONA sp meargă mai departe.