Simona Halep, gata de US Open. Mesaj frumos pentru fani

Simona Halep a pierdut finala de la Cincinnati în faţa Serenei Williams, scor 3-6, 6-7(5), dar revine pe locul 2 WTA chiar înainte de US Open, după ce a făcut "rocada" cu Maria Şarapova. Românca e astfel sigură că nu va putea da peste Serena Williams până în finala ultimului turneu de Mare Şlem al anului.

24 aug. 2015, 16:07
Simona Halep, gata de US Open. Mesaj frumos pentru fani

Chiar dacă a piedut încă o dată în faţa liderului mondial, Halep spune că sunt foarte multe aspecte pozitive după finala de la Cincinnati şi merge cu un moral excelent la Flushing Meadows.

„A fost un turneu bun, nu pot să fiu supărată, dar bineînţeles că sunt puţin tristă că am pierdut. Am fost, pot să zic, mai aproape decât la Miami. Am stat game la game cu ea. Nu am reuşit să-i iau setul doi, dar plec de la acest turneu cu multe lucruri pozitive şi cu bucurie, pentru că mi-am regăsit forma de a lupta, felul de a lupta pe teren şi jocul bun, zic eu”, a declarat Simona Halep pentru Digi Sport.

Halep a vorbit şi despre susţinerea de care a avut parte în ultimele săptămâni şi a ţinut încă o dată să le mulţumească românilor care au fost în tribune şi au încurajat-o în permanenţă.

„Este frumos, vreau să le mulţumesc încă o dată că îşi fac timp să vină să mă susţină, este un sentiment deosebit să îţi auzi numele pe teren, chiar dacă eşti foarte departe de casă. Deja pot să spun că m-am obişnuit cu acest lucru, sunt foarte foarte apropiaţi de mine şi este un sentiment foarte plăcut să ştiu că am, cum să zic, că am în spate atâţia oameni care mă susţin”, a mai spus constănţeanca.