AUSTRALIAN OPEN 2020. Simona Halep, marş triumfal la Melbourne. S-a calificat fără probleme în turul III

ASUTRALIAN OPEN 2020. SIMONA HALEP a câştigat cu 6-2, 6-4 meciul din turul doi de la Internaţionalele de Tenis ale Australiei, jucat contra britanicei Harriet Dart. În turul următor adversara i se va alege între americanca Danielle Collins şi Yulia Putinţeva.

23 ian. 2020, 05:22
AUSTRALIAN OPEN 2020. Simona Halep, marş triumfal la Melbourne. S-a calificat fără probleme în turul III

SIMONA HALEP HARRIET DART 6-2, 6-4. Halep a dominat meciul, încheind conturile după o oră şi 17 minute, deşi s-a complicat pe finalul partidei. Ea a început meciul cu break, dar imediat şi-a pierdut serviciul. Halep a luat apoi jocul pe cont propriu şi s-a desprins la 5-1, câştigând primul set cu 6-2, după 31 de minute.

Simona Halep a controlat debutul actului secund şi a avut 4-0 şi 5-1, a ratat o minge de meci la 5-2 şi pe fondul mai multe greşeli legate a permis britanicei să se apropie pe tabelă, la 5-4, şi chiar să aibă o minge de break (pentru 5-5), însă a găsit resursele să încheie meciul cu 6-2, 6-4.

Simona Halep a reuşit un as şi nu a avut nicio dublă greşeală, spre deosebire de Dart, care a comis 3. Halep a avut procentaje mai bune la ambele servicii (67%-56% la primul, 52%-29% la al doilea), britanica a reuşit mai multe mingi direct câştigătoare (16-14), dar a făcut şi mai multe erori neprovocate (34-23).

Halep (28 ani), care a pierdut în optimi la ediţia de anul trecut la Melbourne şi a jucat finala în 2018, şi-a asigurat un cec de 180.000 de dolari australieni şi 130 de puncte WTA.

Următoarea sa adversară ca fi învingătoarea dintre americanca Danielle Collins, cap de serie numărul 26, şi kazaha Iulia Putinţeva.

Game 17 O relaxare prematură a Simonei Halep îi permite britanicei să se apropie la un singur game, 5-4.

Game 10 Simona nu-i dă nicio şansă adversarei sale şi se îndreaptă spre o victorie triumfală. Conduce deja cu 2-0.

Game 8 Simona câştigă primul set în doar 32 de minute, 6-2.

Game 5 Simona domină autoritar partida şi s-a distanţat datorită unui nou break. 4-1 este scorul în acest moment.

Game 3 Al treilea break la rând în acest meci, 2-1 pentru Halep.

Game 2 Re-break, Simona îşi pierde serviciul fără să fi câştigat vreun punct, 1-1.

Game 1 Simona Halep începe cu un break şi are deja 1-0.

SIMONA HALEP (28 de ani, România, 3 WTA) va juca în turul al doilea la Australian Open 2020 cu HARRIET DART (23 de ani, Marea Britanie, 173 WTA), în primul meci din sesiunea de seară, programat pe Rod Lover Arena. Eurosport transmite, joi, de la ora 10:00, SIMONA HALEP HARRIET DART LIVE STREAM VIDEO ONLINE.

SIMONA HALEP – HARRIER DART este LIVE STREAM VIDEO ONLINE AICI.

SIMONA HALEP HARRIET DART LIVE STREAM VIDEO ONLINE EUROSPORT AUSTRALIAN OPEN 2020. „O știu pe Harriet Dart, dar nu am jucat împotriva ei. Chiar dacă nu are rezultate bune cu jucătoare de top, nu e un mare avantaj pentru mine fiindcă toată lumea vrea să te bată. Iar dacă te gândești la acest lucru, nu mai ai timp să te gândești la tine. Eu voi încerca să mă concentrez pe jocul meu și apoi vom vedea”, a spus Simona HalepSIMONA HALEP HARRIET DART, meci contând pentru turul al doilea de la AUSTRALIAN OPEN 2020, se joacă, joi, de la ora 10:00, LIVE STREAM VIDEO ONLINE EUROSPORT.

SIMONA HALEP HARRIET DART LIVE STREAM VIDEO ONLINE EUROSPORT AUSTRALIAN OPEN 2020. „Sunt fericită că am trecut de primul tur, e o mare oportunitate pentru mine s-a înfrunt pe campioana de la Wimbledon. Mă simt bine din punct de vedere fizic și sunt mândră de cum m-am descurcat. Simona Halep este o campioană incredibilă, mă așteaptă un meci greu. Va fi o altă oportunitate să văd la ce nivel mă aflu cu jocul”, a spus Harriet DartSIMONA HALEP HARRIET DART, meci contând pentru turul al doilea de la AUSTRALIAN OPEN 2020, se joacă, joi, de la ora 10:00, LIVE STREAM VIDEO ONLINE EUROSPORT.

SIMONA HALEP HARRIET DART LIVE STREAM VIDEO ONLINE EUROSPORT AUSTRALIAN OPEN 2020Harriet Dart a obținut nu mai puțin de patru victorii pentru a ajunge să joace în turul al doilea. Le-a învins în calificările de la Australian Open 2020 pe Elitsa Kostova, Nicole Gibbs și Giulia Gato Monticcone, fără să piardă vreun set. Apoi, în primul tur a trecut de Misaki Doi, scor 2-6, 6-4, 7-6. Simona Halep a trecut în primul tur de Jennifer Brady, scor 7-6, 6-1. Eurosport transmite, joi, de la ora 10:00, SIMONA HALEP HARRIET DART LIVE STREAM VIDEO ONLINE.

SIMONA HALEP HARRIET DART LIVE STREAM VIDEO ONLINE EUROSPORT AUSTRALIAN OPEN 2020SIMONA HALEP HARRIET DART, meci contând pentru turul al doilea de la AUSTRALIAN OPEN 2020, se joacă, joi, de la ora 10:00, LIVE STREAM VIDEO ONLINE EUROSPORTSimona Halep şi Harriet Dart se întâlnesc în premieră în circuitul WTA. Eurosport transmite, joi, de la ora 10:00, SIMONA HALEP HARRIET DART LIVE STREAM VIDEO ONLINE.