SIMONA HALEP va fi imaginea unei mărci celebre de CEASURI DE LUX

Simona Halep, nr. 3 WTA, va oficializa în zilele următoare un contract fabulos, urmând să devină imaginea ceasurilor de lux Hublot.

10 feb. 2016, 08:47

Simona Halep a făcut o vizită laboratoarelor în care se fabrică celebrele ceasuri elvețiene Hublot. A făcut și fotografii în laborator, a primit și un ceas cadou. Înțelegerea va fi oficializată în perioada următoare, dar lucrurile sunt deja stabilite. Afacerea a fost intermediată de cel care s-a aflat în spatele majorității contractelor semnate de Simona Halep până acum, omul de afaceri Ion Țiriac, scrie doartenis.ro.

Simona Halep va fi cea al doilea sportiv din România care va avea un contract de imagine sau sponsorizare cu Hublot, după Ilie Năstase. Acesta are o înțelegere mai veche cu firma elvețiană de ceasuri, care în 2011 a lansat o ediție specială dedicată marelui campion român.

CITEŞTE ŞI SIMONA HALEP, anunţ SURPRINZĂTOR după meciurile din FED CUP

Simona Halep va intra într-o galerie celebră de sportivi care au sau au avut contracte cu Hublot: Gustavo Kuerten, Ilie Năstase, Pele, Jose Mourinho, Usain Bolt, Diego Maradona, Bode Miller sau Kobe Bryant.