SIMONA HALEP i-a cucerit pe americani: „Strălucitoarea Halep”

SIMONA HALEP s-a calificat în semifinalele turneului de la Indian Wells, unde va juca vineri noapte împotriva polonezei Agnieszka Radwanska. Performanţele Simonei, care astfel a ajuns între cele mai valoroase cinci jucătoare de tenis ale lumii, a fost salutată de presa americană, care îi aduce elogii compatrioatei noastre.

13 mart. 2014, 09:26
SIMONA HALEP i-a cucerit pe americani: „Strălucitoarea Halep”

Ziarele din SUA o laudă pe SIMONA HALEP după calificarea în semifinalele turneului de la Indian Wells, fapt ce atrage după sine o ascensiune a româncei până pe locul 5 în ierarhia WTA.

USA Today notează că rezultatele SIMONEI HALEP nu sunt o surpriză, întrucât aceasta a dominat tenisul mondial în ultimul an.

Performanţa de la Indian Wells este doar ultima dintr-o creştere rapidă remarcabilă începută din primăvara anului trecut. Începând din luna iunie, Halep a câştigat şapte turnee şi a devenit cea mai nouă membră a topului 10 WTA„, scrie USA Today.

Citeşte şi SIMONA HALEP, vedetă mondială: Toată lumea mă cunoaşte acum, sunt recunoscută şi în parcare

De asemenea, Tennis World USA consideră că rezultatele de la Indian Wells reprezintă cea mai bună dovadă că ascensiunea Simonei nu este întâmplătoare.

Pentru a sărbători intrarea în Top 5, Simona nu putea găsi o cale mai bună decât calificarea în prima sa semifinală la un turneu Premier Mandatory. Românca în vârstă de 22 de ani a explodat anul trecut, când a câştigat 6 titluri într-un singur sezon. Simona, care cu ani în urmă a decis să-şi micşoreze bustul pentru a se mişca mai bine pe teren, a intrat în Top 10 la începutul acestui an„, notează Tennis World USA.

Referitor la meciul cu Casey Dellacqua, din sferturile de finală, Miami Herald apreciază că australianca „a fost distrusă de Halep”.

Strălucitoarea SIMONA HALEP a câştigat cu uşurinţă meciul din sferturile de finală la turneul cu premii în valoare totală de 5,9 milioane de dolari. A şasea favorită a competiţiei a distrus-o pe Casey Dellacqua din Australia„, a relatat Miami Herald.

Citeşte şi SIMONA HALEP, în semifinale la Indian Wells: „Vreau mai mult!”

Pentru calificarea în semifinale la Indian Wells, SIMONA HALEP va încasa un cec în valoare de 225.000 de dolari şi 360 de puncte în clasamentul WTA.