Simona Halep, imagini demenţiale din luna de miere. Cum se distrează, alături de Toni Iuruc, în Turcia FOTO

Simona Halep şi Toni Iuruc îşi petrec luna de miere în Turcia. Cea mai bună jucătoare de tenis din România se relaxează înainte de a reveni în circuitul WTA şi şi-a surprins fanii cu imagini spectaculoase din Bodrum.

22 sept. 2021, 09:03

Simona Halep, imagini demenţiale din luna de miere. La o săptămână după ce s-au căsătorit, cei doi au plecat în croazieră, pe mare.

Simona Halep, imagini demenţiale din luna de miere

La o săptămână după ce au avut cununia civilă şi s-au distrat alături de cei 300 de invitaţi, Simona Halep şi Toni Iuruc au ales să se bucure de o croazieră pe mare. Cei doi au închiriat o şalupă, iar imaginile postate de sportivă sunt impresionante. Fosta campioană de la Roland Garros şi Wimbledon nu s-a ferit să se arunce în apă! Doar o săptămână se mai poate bucura Simona Halep de vacanţă. Urmează prezenţa la Indian Wells, turneu care se va disputa între 6 şi 17 octombrie. Simona Halep va pleca spre Statele Unite pe data de 2 octombrie.

Veste proastă pentru Simona Halep. Anunţ oficial făcut de WTA

„Mai vreau să joc doi-trei ani, trei ani cu puţin noroc. Să vedem cum o să fiu cu accidentările, îmi doresc tare mult să mai ajung în top 10, nu ştiu dacă se va mai întâmpla. Fac ce pot, de acum încolo ceea ce va veni este un bonus. Îmi place mult tenisul şi cred că pot să mai joc la nivel înalt. Anul viitor va fi un program încărcat, dar voi fi sută la sută pentru tenis. Anul acesta a fost greu din cauza accidentărilor, dar sper că anul viitor o să fiu sănătoasă şi o să joc tot ce îmi propun”, a declarat Simona Halep.