Simona Halep, în topul celor mai profitabile afaceri făcute de Nike în istoria tenisului

Simona Halep (27 de ani) a semnat la începutul lui 2018 cu Nike și va câștiga din partea noului sponsor tehnic două milioane de dolari pe an. Deși înțelegerea dintre Simona Halep și Nike este de doar un an, a fost suficient pentru ca Simo să intre în topul celor mai profitabile afaceri făcute de cei de la Nike în istorie în tenis.

10 apr. 2019, 10:01
Simona Halep, în topul celor mai profitabile afaceri făcute de Nike în istoria tenisului

Simona Halep ocupă locul 3 în acest top, fiind devansată doar de Serena Williams și de legenda Pete Sampras, scrie digisport.ro. Cu echipamentul de la Nike, Simo a reușit să câștige, în scurt timp, turneul de Grand Slam de la Roland Garros.

Citeşte şi Ce a găsit Simona Halep în ceaşcă, după ce a comandat o cafea într-un celebru local din Bucureşti

„După ce parteneriatul de durată cu Adidas a luat sfârșit, Halep a început 2018 fără un sponsor de echipament. Demonstrând că hainele nu definesc jucătoarele, a câștigat primul turneu al anului de la Shenzhen și a ajuns în finala de la Australian Open. Nike a intrat în scenă imediat după și a fost tocmai la fix, înainte ca Simona să câștige primul său Grand Slam la Roland Garros”, au scris cei de la Baseline.

Sloane Stephens și Jim Courier completează TOP 5 al celor mai profitabile afaceri făcute de Nike.

După Simona Halep, Nike a anunțat că a semnat și cu Naomi Osaka

Săptămâna trecută, cei de la Nike au anunțat că au semnat un contract și cu numărul 1 WTA, japoneza Naomi Osaka, care apărea pentru prima dată în echipamentul gigantului american la finalul acestei luni, în turneul WTA de la Stuttgart (22-28 aprilie), care va fi transmis în DIRECT pe Digi Sport.

„Sunt mândră să devin membră a familiei Nike și nerăbdătoare să mă implic în toate proiectele pe care Nike mi le va oferi”, a spus Naomi Osaka, care va câștiga, conform unor surse, 10 milioane de dolari pe an.