Simona Halep, în vacanţă pe o insulă exotică. Mesajul transmis de Simona şi pozele postate de aceasta FOTO

Simona Halep a încheiat sezonul sportiv 2019, cu un bilanţ pozitiv, cea mai mare realizare a sa fiind cucerirea turneului de la Wimbledon. Numărul 4 mondial a intrat acum în vacanţă şi îşi încarcă bateriile pe o insulă exotică.

04 nov. 2019, 14:14

Simona Halep şi-a luat iubitul, pe Toni Iuruc, şi au fugit într-un loc în care nimeni să nu îi recunoască şi să se bucure minunile naturii. După postările de pe reţelele de socializare, Simona Halep pare foarte fericită, dar şi nerăbdătoare să o ia de la capăt, alături de Darren Cahill.

S-a pus praful pe încă un an. Uriaşe mulţumiri tuturor, echipei mele, familiei, prietenilor şi fanilor. Un an plin de amintiri minunate despre un vis devenit realitate, la cel mai frumos club de tenis din lume @Wimbledon şi Top 4 la finalul anului pentru al şaselea an consecutiv. Iar acum, haideţi să începem anul 2020 cu un zâmbet mare acum că D (Darren Cahill) s-a întors în echipa mea. Dar încă nu, vacanţă mai întâi. Mulţumiri speciale pentru o persoană specială, Darren Cahill„, a postat Simona Halep, pe Instagram.