Simona Halep, încă o performanţă de excepţie. E în semifinalele Turneului Campioanelor

Simona Halep a câştigat cu 6-4, 6-4 a doua partidă jucată în cadrul Grupei Serdika, din cadrul Turneului Campioanelor 2, ce are loc la Sofia, şi este calificată deja în semifinalele competiţiei, înaintea disputării ultimului meci din grupă.

30 oct. 2013, 19:21
Simona Halep, încă o performanţă de excepţie. E în semifinalele Turneului Campioanelor

După doar două partide, Simona Halep se poate considera deja în semifinalele Turneului Campioanelor 2, care are loc zilele acestea la Sofia. Principală favorită a întrecerii, Halep a învins-o miercuri cu 6-4, 6-4 pe franţuzoaica Alize Cornet, obţinând a 50-a victorie a sa anul acesta.

În primul set cu Cornet (27 WTA), Simona a condus cu 3-1, dar adversara a revenit şi a egalat (3-3), însă Halep a rupt din nou echilibrul (5-3), după care a încheiat setul cu 6-4, în 51 de minute. Eleva antrenorului Adrian Marcu a început excelent setul secund, cu un break, şi a avut 3-0, însă apoi şi-a pierdut serviciul.

Simona Halep a făcut un nou break (4-1) şi meciul a continuat în acest ritm, cu ghemuri câştigate pe serviciul celeilalte (4-2, 5-2, 5-3), dar cele două şi-au valorificat serviciul în ultimele ghemuri şi românca s-a impus cu 6-4.

În ultimul meci din grupă, Simona Halep o va avea ca adversară pe rusoaica Elina Svitolina, care a înlocuit-o pe Maria Kirilenko, accidentată.

Citeşte şi Simona Halep a câştigat într-un an cât în întreaga carieră. Românca se apropie de Top 10