SIMONA HALEP începe US Open: Când şi cu cine joacă

US OPEN: Simona Halep, cap de serie numărul 2 și locul 2 WTA, a declarat că speră să joace cât mai bine la US Open, ultimul turneu de Grand Slam al anului.

30 aug. 2015, 13:03
SIMONA HALEP începe US Open: Când şi cu cine joacă

US OPEN: „În primul rând sunt bine, mă simt bine fizic, am avut rezultate bune în săptămânile dinainte și am încredere că pot să joc meciuri bune. Am făcut antrenament de dimineață pentru că e posibil să joc la ora 11.00 (n.r. – ora 18.00 în România) și trebuie să fiu adaptată. Am jucat foarte bine și chiar am o bucurie că sunt pe teren, asta înseamnă foarte mult pentru mine și sper să joc cât pot de bine la turneul acesta”, a spus Halep.

Simona Halep a afirmat că a urmat sfatul antrenorului Darren Cahill luând o pauză competițională de patru săptămâni după turneul de la Wimbledon. „A făcut o treabă bună cu mine, mă simt mai relaxată, cu mintea mai odihnită, iar acum îmi place foarte mult să joc, ceea ce reprezintă lucrul cel mai important pentru mine. Nu pot să spun că turneul e deschis cum spun de obicei, ci că Serena Williams are prima șansă. Dacă nu ajung în finală, îmi doresc să câștige, dar dacă ajung, îmi doresc să câștig eu”, a precizat Halep.

Jucătoarea Simona Halep, locul 2 WTA și a doua favorită, o va întâlni pe neo-zeelandeza Marina Erakovici, numărul 99 mondial, în primul tur la US Open.