SIMONA HALEP, înfrângere fără drept de apel la Roma. Continuă totuşi competiţia la simplu

Perechea româno-italiană Simona Halep/Francesca Schiavone a fost învinsă de rusoaicele Ala Kudriavțeva/Anastasia Pavliucenkova, cu 6-4, 6-4, joi, în optimile de finală ale probei de dublu din cadrul turneului de tenis de la Roma.

14 mai 2015, 15:58
SIMONA HALEP, înfrângere fără drept de apel la Roma. Continuă totuşi competiţia la simplu

Simona Halep şi Francesca Schiavone au cedat în fața favoritelor numărul opt ale probei după o oră și 12 minute, cu 4-6, 4-6.

Simona şi Francesca au început slab meciul și au fost conduse cu 4-0 în primul set, însă apoi au revenit spectaculos, restabilind egalitatea, 4-4, dar rusoaicele au reușit să-și adjudece primul set cu 6-4, în 37 de minute.

În setul al doilea cele două perechi au mers cap la cap până la 4-4, când rusoaicele au făcut un break decisiv, încheind apoi setul cu 6-4.

Citeşte şi Alexandra Dulgheru, după calificarea în sferturi, la Roma: Mă simt ca un gladiator! Ce zice de meciul cu Halep

Halep și Schiavone vor fi recompensate pentru participare cu 7.280 euro și 105 puncte WTA. Simona Halep a ajuns în sferturile probei de simplu, unde o va înfrunta pe compatrioata sa Alexandra Dulgheru, în timp ce Schiavone a pierdut în runda inaugurală.

Citeşte şi SIMONA HALEP a devenit principala favorită la Roma. Decizie surpriză luată de Serena Williams

Simona Halep a jucat joi al patrulea său meci la dublu din acest an, având o singură victorie, la Roma, în primul tur, 6-2, 6-2 cu cuplul Darija Jurak (Croația)/Arantxa Parra Santonja (Spania). Anterior, Halep a jucat alături de Alexandra Dulgheru la Miami, învinse în primul tur de cuplul Daniela Hantuchova (Slovacia)/Karin Knapp (Italia), cu 7-5, 6-3, și alături de Belinda Bencic la Stuttgart, întrecute de perechea Chin-Wei Chan (Taiwan)/Chen Liang (China), cu 6-1, 5-7, 10-8, tot în runda inaugurală.