Simona Halep, ÎNJURATĂ la Constanţa! Scandalul a plecat de la construcţia unui imobil: "Sufocaţi oraşul! Ajunge!"

Publicat: Joi, 04 Aprilie 2019 17:34 // Actualizat: Joi, 04 Aprilie 2019 17:36 // Sursa: romaniatv.net

Simona Halep i-a înfuriat pe constănțeni după ce s-a aflat că doi oameni de afaceri, George Halep și Costică Halep, intenţionează să ridice un ansamblu rezidenţial în centrul Constanței. Localnicii o înjură pe Simona Halep, deşi nu este specificată clar legătura de rudenie dintre afacerişti şi sportivă.

George Halep și Costică Halep, asociați cu părți egale în firma Aruba Concept SRL, au elaborat un PUZ care s-a aflat la dispoziţia constănţenilor în vederea realizării obiecţiunilor. Este vorba despre PUZ pentru construirea unui ansamblu rezidenţial cu locuinţe colective şi spaţii publice la parter (alimentaţie publică, cabinete medicale, prestări servicii). Regimul de înălţime este P+4, scrie replicaonline.ro.

S-A AFLAT! Ce salariu primeşte Daniel Dobre, noul antrenor al Simonei Halep. Cum stă în comparaţie cu Darren Cahill

Constănţenii nu sunt de acord cu acest plan urbanistic zonal, fapt pentru care au făcut reclamații peste reclamații. Coproprietara unui imobil pe strada Griviţei, vecin cu zona indicată, a formulat obiecţiuni. Şi Sorin Belu, de la "Baricada Verde", se opune proiectului, motivând sensul că cei doi intenţionează să construiască în regim P+4, în condiţiile în care, în zonă, regimul este de P+2.

"Nu sunt sigură că respectivele persoane sunt rude cu Simona Halep. Știu că are un văr și un unchi cu aceste prenume, dar nu sunt convinsă că sunt chiar aceștia, așa că am evitat să scriu asta", a specificat semnatara articolului pentru Libertatea.

Cum s-a distrat Simona Halep de Dragobete. Cu cine s-a afişat şi ce mesaj a postat pe Instagram FOTO

Convinși că în spatele celor doi se află banii Simonei halep, constănțenii au tăbărât pe sportivă.

"În sensurile giratorii când construiți?", "M-am temut că banii lui Halep vor distruge și mai mult arhitectura Constanței și spațiile verzi. Uite că s-a adeverit! Hai sictir, Halep", "Sufocați Constanța! Ajunge!", sunt comentariile oamenilor din Constanţa.

loading...
Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
Constanţa Costica Halep George Halep imobiliare PUZ SIMONA HALEP
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.7790
RON
26 Jan
noapte -1 °
zi 6 °
Ultimele joburi adaugate
24 H