Simona Halep, interviu despre FOTBAL pe site-ul FIFA. Clipurile cu nr. 1 WTA care au devenit virale VIDEO

Simona Halep, nr. 1 WTA, a arătat de mai multe ori că se descurcă de minune şi cu mingea de fotbal. Imaginile cu sportiva din Constanţa jonglând nonşalant au devenit virale.

16 ian. 2019, 09:54
Simona Halep, interviu despre FOTBAL pe site-ul FIFA. Clipurile cu nr. 1 WTA care au devenit virale VIDEO

Simona Halep a vorbit într-un interviu acordat site-ului FIFA despre pasiunea ei despre fotbal şi a dezvăluit care este recordul personal la jonglat cu mingea.

SIMONA HALEP SOFIA KENIN EUROSPORT LIVE STREAM ONLINE VIDEO AUSTRALIAN OPEN 2019

„Iubesc fotbalul. Tatăl meu nu a avut o carieră profesionistă, dar a iubit fotbalul şi toată lumea îmi spune despre cât de talentat era. Am jucat mult fotbal când eram copil, pe străzi, alături de fratele meu şi de verii mei. Cred că sunt norocoasă că abilitatea mea de a jongla a venit natural. Îmi place să fac mai multe sporturi şi poate am puţin talent şi coordonare pentru fiecare. Nu am făcut nimic special pentru a învăţa. La fel ca în cazul oricărui sport, am jucat mult. Cred că recordul meu la jonglat este în jur de 89”, a declarat Simona Halep.

Eugenie Bouchard o atacă dur pe Simona Halep. Declaraţie SCANDALOASĂ la adresa LIDERULUI WTA

Simona Halepc recunoaşte că, din cauza programului încărcat, nu reuşeşte să se uite foarte des la fotbal: „Aud tot timpul lucruri din fotbal, de la tatăl meu şi de la fratele meu, care urmăresc non-stop. Câteodată, reuşesc să mă uit şi eu la meciuri. Admir fiecare sportiv şi susţin 100% echipa noastră naţională. Sunt o româncă mândră şi îmi place să-mi susţin ţara cu fiecare ocazie. Gică Hagi este idolul meu!”.