Simona Halep își continuă luna de miere. Ce destinaţie a ales sportiva, alături de soţul ei, Toni Iuruc FOTO

Simona Halep (30 de ani, 22 WTA) a încheiat un sezon complicat,presărat de accidentări şi de schimbarea antrenorului, dar acum se bucură de clipele fericite din viața privată, alături de soțul ei, Toni Iuruc.

19 nov. 2021, 08:22
Simona Halep își continuă luna de miere. Ce destinaţie a ales sportiva, alături de soţul ei, Toni Iuruc FOTO

Simona Halep își continuă luna de miere. Până la reluarea pregătirii în vederea anului 2022, Simona Halep și-a programat o perioadă de relaxare, cu atât mai mult cu cât a acuzat o ușoară accidentare la ultimul turneu la care a participat, cel de la Linz (Austria).

Simona Halep își continuă luna de miere. Ce destinaţie a ales sportiva, alături de soţul ei, Toni Iuruc

Simona Halep a plecat joi din țară, cu destinația Paris. Cel puțin asta se deduce din imaginea cu Arcul de Triumf din capitala Franței pe care Simona Halep a distribuit-o în secțiunea Insta Story pe Instagram. Nu lipsește nici inimioara roșie, semn al relației de iubire dintre cei doi proaspăt căsătoriți, Simona Halep și Toni Iuruc unindu-și în mod oficial destinele pe 15 septembrie 2021.

Masca purtată de Simona Halep este singura din lume care dezactivează virusurile, fiind auto-sterilizantă. Cât costă şi ce o face specială

Simona Halep va participa la un turneu demonstrativ la Johannesburg (Africa de Sud), în perioada 18-19 decembrie. Potrivit presei internaţionale, la turneul Africa Cares vor mai fi prezente fostele legende WTA, Venus Williams şi Martina Hingis. Un alt participant va fi Khololwam Montsi, considerată o stea în ascensiune în Africa de Sud, dar în prezent pe locul 780 ATP. Ceilalţi participanţi vor fi anunţaţi în două săptămâni.