AUSTRALIAN OPEN 2020. Simona Halep, calificare în turul doi, după ce a salvat trei mingi de set. Victorie mare cu Jennifer Brady

SIMONA HALEP a câştigat cu 7-6 (7/5), 6-1 meciul cu Jennifer Brady, din runda inaugurală a Australian Open 2020 şi s-a calificat în turul secund, unde o va întâlni pe învingătoarea dintre japoneza Misaki Doi şi britanica Harriet Dart.

21 ian. 2020, 08:55
AUSTRALIAN OPEN 2020. Simona Halep, calificare în turul doi, după ce a salvat trei mingi de set. Victorie mare cu Jennifer Brady

SIMONA HALEP JENNIFER BRADY 7-6, 6-1. Simona Halep (28 ani), a patra favorită, s-a impus într-o oră şi 36 de minute, dominând setul al doilea după ce primul a fost foarte echilibrat.

Românca şi-a pierdut serviciul în ghemul de debut al întâlnirii, Brady a avut apoi 2-0, 3-1 şi 4-2, dar Halep a reuşit egalarea, 4-4, şi a preluat conducerea (5-4). La 5-5, Halep şi-a pierdut serviciul la capătul unui ghem în care a trecut prin emoţiile unei posibile accidentări, dezechilibrându-se şi căzând pe spate. Simona a primit îngrijiri medicale în pauza dintre ghemuri, dar a putut continua şi a jucat cu mai multă determinare, salvând trei mingi de set şi trimiţând partida în tiebreak. Halep a rupt echilibrul la 3-2, cu un mini-break (4-2), Brady a egalat, 4-4, dar românca s-a desprins din nou, a avut 6-4 şi a încheiat cu 7-5.

 

Halep a început în forţă actul secund, cu break, apoi a condus cu 2-0, Brady a luat un ghem revenind de la 0-30, dar până la final doar românca a fost pe teren, câştigând setul cu 6-1.

 

Simona Halep a avut 2 aşi şi nu a făcut nicio dublă greşeală, în timp ce Brady a reuşit 4 aşi şi a comis 3 duble greşeli. Românca a avut procentaje mai bune la ambele servicii, a câştigat toate venirile la fileu, a avut mai puţine mingi direct câştigătoare (20-24), dar şi mult mai puţine erori neprovocate, 23-35.

 

Halep (28 ani), care a pierdut în optimi la ediţia de anul trecut la Melbourne şi a jucat finala în 2018, a mai înfruntat-o o singură dată pe Brady (24 ani, 49 WTA), anul trecut, la Toronto, câştigând cu 4-6, 7-5, 7-6 (5) în turul al doilea.

 

Brady a avut un început bun de an, cu victorii la Brisbane contra rusoaicei Maria Şarapova şi australiencei Ashleigh Barty, liderul mondial, înainte de a fi învinsă în sferturi de Petra Kvitova.

 

Simona Halep şi-a asigurat 128.000 de dolari australieni şi 70 de puncte WTA, iar în turul secund o va înfrunta pe câştigătoarea dintre britanica Harriet Dart şi japoneza Misaki Doi.


Game 19 Simona încheie spectaculos, cu un break, fructificând a treia minge de meci. Scor final 7-6, 6-1, în 98 de minute.

Game 18 Simona a făcut deja al doilea break, după care şi-a câştigat serviciul astfel că acum conduce cu 5-1 în setul secund şi se întreaptă spre victorie.

Game 14 Simona s-a descătuşat şi are deja 2-0 în setul secund.

Game 12 Simona Halep câştigă tie-break-ul la 5 şi îşi adjudecă primul set în 71 de minute.

Game 12 Simona Halep a salvat trei mingi de set şi împinge meciul în tie-break.

Game 11 Game de mare luptă, pierdut de Simona pe propriul serviciu. Brady va servi pentru set, conduce cu 6-5.

Game 9 Simona Halep îşi face serviciul la 15 şi conduce  pentru prima oară în acest meci, 5-4.

Game 8 Simona Halep recuperează break-ul pierdut la începutul meciului, egalează la 4 şi urmează la serviciu.

Game 7 În continuare Brady are un game avans şi urmează la serviciu, este 4-3.

Game 5 Cela două jucătoare merg cap la cap şi îşi câştigă serviciul, este 3-2 pentru americancă.

Game 3 Primul game câştigat de Halep, 1-2.

Game 2 Halep a câştigat două mingi pe serviciul adversarei, însă insuficiente pentru a câştigat game-ul, 2-0 pentru Brady.

Game 1 Simona Halep şi-a pierdut serviciul la 15, 0-1.

Meciul începe cu Simona Halep la serviciu

SIMONA HALEP şi JENNIFER BRADY s-au mai întâlnit o singură dată, în vara anului trecut, în 16-imile de finală ale turneului de la Toronto. La competiţia din Canada, Simona Halep s-a impus atunci în trei seturi. Primul a fost câştigat de Jennifer Brady, scor 6-4, însă fostul lider mondial a avut forţa de a întoarce scorul în favoarea sa, a câştigat următoarele două seturi, scor 7-5, 7-6. SIMONA HALEP JENNIFER BRADY, meci contând pentru primul tur la AUSTRALIAN OPEN 2020, se joacă, marţi, de la ora 10:10, LIVE STREAM VIDEO ONLINE EUROSPORT.

SIMONA HALEP JENNIFER BRADY LIVE STREAM VIDEO ONLINE EUROSPORT AUSTRALIAN OPEN 2020. Câştigătoarea meciului SIMONA HALEP – JENNIFER BRADY va juca în turul al doilea cu învingătoarea dintre Misaki Doi şi Harriet Dart. EUROSPORT transmite, marţi, de la ora 10.10, SIMONA HALEP JENNIFER BRADY LIVE STREAM VIDEO ONLINE.

SIMONA HALEP JENNIFER BRADY LIVE STREAM VIDEO ONLINE EUROSPORT AUSTRALIAN OPEN 2020. „Mi-ar plăcea să câştig Australian Open pentru că Darren Cahill e australian. Am o oarecare afinitate cu oamenii de aici pentru că sunt relaxaţi şi m-au primit cu căldură mereu de câte ori am jucat acolo. Şi îmi place turneul, e happy slam”, a declarat Simona Halep înaintea meciului cu Jennifer Brady. Meciul dintre Simona Halep şi Jennifer Brady va deschide sesiunea de seară la Melbourne şi a fost programat pe Margaret Court Arena. EUROSPORT transmite, marţi, de la ora 20:00, SIMONA HALEP JENNIFER BRADY LIVE STREAM VIDEO ONLINE.

SIMONA HALEP JENNIFER BRADY LIVE STREAM VIDEO ONLINE EUROSPORT AUSTRALIAN OPEN 2020. „Acum însă mă simt motivată. Am lucrat mult în presezon. Sunt mai pregătită decât anul trecut, dar nu poți vedea totul de la primele meciuri sau în prima lună. De aceea anul acesta iau tabloul mai larg și voi vedea cât de bună pot să fiu”, a mai spus Simona Halep despre partida cu Jennifer BradySIMONA HALEP JENNIFER BRADY, meci contând pentru primul tur la AUSTRALIAN OPEN 2020, se joacă, marţi, de la ora 10:00, LIVE STREAM VIDEO ONLINE EUROSPORT.

SIMONA HALEP JENNIFER BRADY LIVE STREAM VIDEO ONLINE EUROSPORT AUSTRALIAN OPEN 2020SIMONA HALEP JENNIFER BRADY, meci contând pentru primul tur la AUSTRALIAN OPEN 2020, se joacă, marţi, de la ora 10:00, LIVE STREAM VIDEO ONLINE EUROSPORT. Meciul dintre Simona Halep şi Jennifer Brady va deschide sesiunea de seară la Melbourne şi a fost programat pe Margaret Court Arena. EUROSPORT transmite, marţi, de la ora 20:00, SIMONA HALEP JENNIFER BRADY LIVE STREAM VIDEO ONLINE.