Simona Halep joacă săptămâna aceasta la Toronto. Cum a trecut Simona peste problemele de la Washington

Simona Halep se va duela în turul secund al competiției cu învingătoarea dintre Mirjana Lucic-Baroni și Magdalena Rîbarikova.

08 aug. 2017, 06:26
Simona Halep joacă săptămâna aceasta la Toronto. Cum a trecut Simona peste problemele de la Washington

Mi-aș dori să joc cu Lucic. M-a bătut de două ori la două turnee de Grand Slam. Poate a treia oară e cu noroc. Voi juca cu cine câștigă și voi încerca să dau tot ce e mai bun ca să trec de primul meci„, a declarat Simona Halep, pentru Digi Sport.

Simona Halep a câştigat Rogers Cup în 2016, iar acum are de apărat titlul cucerit anul trecut. „Mă bucur că sunt în această poziție. Nu este ușor să aperi un trofeu. E un lucru bun pentru că ai fost în stare să îl câștigi o dată. Nu simt decât o presiune pozitivă.

Mi-am revenit. A fost doar din cauza căldurii. M-am antrenat deja de trei zile. E un sentiment plăcut să revin în Canada. Atmosfera și oamenii mă fac să mă simt bine. Am tot ce îmi trebuie. Terenul este foarte bun. Mă simt bine și poate joc cel mai bun tenis al meu aici. Am avut rezultate foarte bune în trecut și sper să repet asta și în acest sezon„, a declarat Simona Halep.