Simona Halep – Karolina Pliskova 6-4, 6-4 la Indian Wells. Adversar dificil în turul următor

Simona Halep a câştigat în două seturi meciul cu Karolina Pliskova, locul 15 WTA şi cap de serie numărul 14, în optimile de finală de la Indian Wells.

17 mart. 2015, 23:56
Simona Halep – Karolina Pliskova 6-4, 6-4 la Indian Wells. Adversar dificil în turul următor

UPDATE: Simona Halep s-a impus, cu puţin înainte de ora 2.00 în România, în două seturi simetrice  în faţa cehoaicei Karolina Pliskova, 6-4, 6-4. În turul următor, Simona Halep va juca împotriva tenismenei Carla Suarez Navarro.

Jucătoarea spaniolă de tenis Carla Suarez Navarro, cap de serie numărul 12, a învins-o, marţi, pe britanica Heather Watson (43 WTA), în optimile de finală de la Indian Wells. Suarez Navarro, locul 13 WTA, s-a impus cu scorul de 7-6 (5), 3-6, 6-1, după două ore şi 19 minute.

Simona Halep (23 de ani) şi Carla Suarez Navarro (26 de ani) s-au mai întâlnit de opt ori în circuitul WTA, fiecare jucătoare impunându-se de câte patru ori. În 2013, Halep s-a impus de două ori (6-3, 6-2 la ‘s-Hertogenbosch şi 3-6, 6-4, 6-1 la New Haven), în timp ce Suarez Navarro a câştigat întâlnirea de la Roland Garros, cu scorul de 3-6, 6-2, 6-2. În 2014, cele două ar fi trebuit să se întâlnească la Roma, dar Simona Halep s-a retras.

Într-un alt meci, Serena Williams, cap de serie numărul unu, s-a calificat, marţi, în sferturile de finală ale turneului de la Indian Wells, dotat cu premii în valoare totală de 5.381.235 de dolari, informează site-ul oficial al competiţiei.

Williams a învins-o, în optimile de finală,m cu scorul de 6-7 (3), 6-2, 6-2, după două ore şi şase minute, pe compatrioata sa Sloane Stephens, poziţia 42 în ierarhia mondială.

În sferturile de finală, Serena Williams o va întâlni pe învingătoarea partidei dintre Elina Svitolina (Ucraina), a 23-a favorită a competiţiei, şi Timea Bacsinszky (Elveţia), cap de serie numărul 27. 


Simona Halep Karolina Pliskova LIVE VIDEO DOLCE SPORT. Partida Simona Halep – Karolina Pliskova, LIVE VIDEO la DOLCE SPORT, este precedată de două meciuri din cadrul turneului ATP de 1.000 de puncte, Robin Haase – Lukas Rosol, de la ora 20:00, urmat de Gilles Simon – Michael Berrer. În funcţie de durata acestor partide masculine, întâlnirea Simona Halep – Karolina Pliskova ar putea avea loc în jurul orei 00:00.

Simona Halep Karolina Pliskova LIVE VIDEO DOLCE SPORT. Simona Halep, 23 de ani, şi Karolina Pliskova, care va împlini, sâmbătă, tot 23 de ani, s-au mai întâlnit în finala de la Dubai, din luna februarie, când românca s-a impus cu scorul de 6-4, 7-6 (4).

Simona Halep Karolina Pliskova LIVE VIDEO DOLCE SPORT. Învingătoarea partidei va juca în sferturile de finală cu câştigătoarea meciului Carla Suarez Navarro (Spania, locul 13 WTA şi cap de serie numărul 12) – Heather Watson (Marea Britanie, locul 43 WTA). Calificarea în sferturi este recompensată la Indian Wells cu un premiu de 112.270 de dolari şi cu 215 de puncte WTA.

Simona Halep Karolina Pliskova LIVE VIDEO DOLCE SPORT. La ediţia precedentă, Simona Halep a atins faza semifinalelor competiţiei, însă indiferent de rezultatele pe care le va mai înregistra la acest turneu, ea îşi va păstra locul pe podiumul WTA.

Simona Halep Karolina Pliskova LIVE VIDEO DOLCE SPORT. Simona Halep a fost vazuta la antrenamente alaturi de Darren Cahill. Antrenorul este foarte cunoscut in lumea tenisului mondial, aceasta pregatind de-a lungul timpului pe Lleyton Hewitt, Andre Agassi, Andy Murray si Fernando Verdasco. Colaborarea dintre Halep si Cahill se desfasoara pe durata Indian Wells si face parte dintr-un program de dezvoltare desfasurat de Adidas, sponsorul tehnic al Simonei Halep.

Simona Halep Karolina Pliskova LIVE VIDEO DOLCE SPORT. Karolina Pliskova este numărul 15 WTA şi a 14-a favorită a turneului. Ea joacă la profesionişti din 2009. Cehoaica a cîştigat de-a lungul carierei şapte turnee, dar numai trei la simplu. Pliskova a triumfat la Kuala Lumpur în 2013, Seul şi Linz în 2014. A mai jucat finale la Sydney şi Dubai în 2015, şi Pattaya City, Nurnberg şi Hong Kong în 2014. De-a lungul carierei a strîns 292 de victorii şi 188 de înfrîngeri, iar în 2015 a reuşit 18 victorii şi 6 înfrîngeri.

Simona Halep Karolina Pliskova LIVE VIDEO DOLCE SPORT. Simona Halep, locul 3 WTA şi cap de serie numărul 3, şi Karolina Pliskova, locul 15 WTA şi cap de serie numărul 14, joacă, marţi spre miercuri, în jurul orei 0:00, în optimile de finală de la Indian Wells. Meciul Simona Halep – Karolina Pliskova este LIVE VIDEO la DOLCE SPORT.