SIMONA HALEP-KAROLINA PLISKOVA, meci decisiv la Turneul Campioanelor. Organizatorii au anunţat ora de start a meciului

Meciul Simona Halep, locul 5 WTA - Karolina Pliskova, locul 2 WTA, din ultima etapă a Grupei Violet a Turneului Campioanelor de la Shenzhen, se va disputa, vineri, nu înainte de ora 14.00.

31 oct. 2019, 10:31
SIMONA HALEP-KAROLINA PLISKOVA, meci decisiv la Turneul Campioanelor. Organizatorii au anunţat ora de start a meciului

SIMONA HALEP-KAROLINA PLISKOVA. Învingătoarea din această partidă o va însoţi pe ucraineanca Elina Svitolina, locul 8 WTA, în semifinalele competiţiei, din Grupa Violet de la Turneul Campioanelor.

Halep conduce cu 7-3 în întâlnirile directe cu Pliskova. Ultimul meci l-a câştigat jucătoarea cehă, scor 7-5, 6-1, în semifinale, la Miami, în martie. Compatrioata noastră s-a impus în penultima întâlnire, cu scorul de 6-4, 5-7, 6-4, în februarie, la Ostrava, în Cupa Federaţiei.

În primul meci al zilei de vineri, de la ora 12.30, Svitolina, deja calificată după primele două etape, va da piept cu jucătoarea canadiană de origine română Bianca Andreescu, locul 4 WTA. Andreescu s-a accidentat în meciul cu Pliskova şi, dacă va decide să se retragă din turneu, va fi înlocuită de americanca Sofia Kenin, locul 12 WTA.