SIMONA HALEP – KIKI BERTENS 6-4, 6-3. Românca, a doua oară în carieră în optimi la Wimbledon

Simona Halep, locul 5 WTA, a trecut în două seturi de Kiki Bertens, locul 28 WTA, în turul III de la Wimbledon, scor 6-4, 6-2.

02 iul. 2016, 09:38
SIMONA HALEP – KIKI BERTENS 6-4, 6-3. Românca, a doua oară în carieră în optimi la Wimbledon

SIMONA HALEP – KIKI BERTENS, o nouă victorie la Wimbledon. Simona Halep, locul 5 WTA şi cap de serie numărul 5, a învins-o, sâmbătă, cu scorul de 6-4, 6-3, pe olandeza Kiki Bertens, locul 28 WTA şi cap de serie numărul 26, calificându-se în optimile de finală ale turneului de la Wimbledon, pentru a doua oară în carieră.

Halep (24 ani, 5 WTA) s-a impus într-o oră și 9 minute în fața unei adversare dificile, Bertens (24 ani, 28 WTA) fiind cap de serie numărul 26 la al treilea turneu de Mare Șlem al anului.

Românca, semifinalistă la Wimbledon în 2014, a început cu stângul meciul cu olandeza, pierzându-și serviciul. Apoi, Halep a revenit și a condus cu 2-1, Bertens a egalat (2-2), dar Simona s-a desprins la 4-2. Batava, semifinalistă anul acesta la Roland Garros, a revenit și a egalat, 4-4. A cincea favorită a preluat din nou conducerea, cu 5-4, iar apoi a încheiat setul pe serviciul adversarei (6-4).

Halep a început în forță setul al doilea și a condus cu 3-0, după care Bertens a reechilibrat disputa și s-a mers cu serviciul. La 5-3 pentru Simona, Bertens a avut o minge de break, dar românca a anulat-o cu un serviciu excelent, iar apoi s-a impus cu 6-3, sub privirile fostului mare fotbalist englez David Beckham.

Fiecare jucătoare a avut câte 11 mingi direct câștigătoare, dar diferența la erori neforțate a fost evidentă, 11 Halep, 18 Bertens.

Halep și Bertens s-au mai înfruntat de două ori până acum. Halep s-a impus în 2010, în sferturile turneului ITF de la Torhout (Belgia), cu 7-6 (2), 6-2, iar Bertens a învins în 2012, în semifinale la Fes (Maroc, WTA), cu 6-3, 6-4.

Simona Halep, învinsă anul trecut în primul tur la All England Club, și-a asigurat un cec de 132.000 de lire sterline și 240 de puncte WTA.

În optimi, Halep va juca împotriva învingătoarei dintre franțuzoaica Alize Cornet și americanca Madison Keys, cap de serie numărul 9. Cornet are 3-1 în meciurile cu Halep, iar Keys și Simona sunt la egalitate, 1-1.

SIMONA HALEP – KIKI BERTENS LIVE VIDEO ONLINE la Wimbledon. LIVE STREAMING DIGI SPORT. Simona Halep va juca, sâmbătă, în turul 3 al Wimbledon, împotriva lui Kiki Bertens. Duelul fusese programat iniţial vineri, la ora 21:00, pe terenul numărul 2, dar a fost amânat din cauza ploii.

SIMONA HALEP – KIKI BERTENS LIVE VIDEO la Wimbledon. Nu este prima dată când Simona Halep se duelează cu Kiki Bertens.

 

SIMONA HALEP – KIKI BERTENS LIVE VIDEO la Wimbledon. Kiki Bertens (24 ani, 28 WTA) și Simona Halep s-au înfruntat de două ori până acum, scorul fiind egal, 1-1.

SIMONA HALEP – KIKI BERTENS LIVE VIDEO la Wimbledon. Simona Halep s-a impus în 2010, în sferturile turneului ITF de la Torhout (Belgia), cu 7-6 (2), 6-2. Kiki Bertens a învins în 2012, în semifinale la Fes (Maroc, WTA), cu 6-3, 6-4.

SIMONA HALEP – KIKI BERTENS LIVE VIDEO la Wimbledon. Joi, Simona Halep s-a calificat fără probleme în runda a treia a turneului pe iarbă de la Wimbledon, al treilea de Mare Șlem al anului, după ce a dispus de italianca Francesca Schiavone cu 6-1, 6-1, în 65 de minute.

SIMONA HALEP – KIKI BERTENS LIVE VIDEO la Wimbledon. Simona Halep, a cincea favorită a turneului, a dominat jocul și doar precipitarea în unele momente a făcut să nu încheie conturile și mai repede.

SIMONA HALEP – KIKI BERTENS LIVE VIDEO la Wimbledon. În primul set, românca a avut 3-0, dar apoi și-a pierdut serviciul, însă a revenit și s-a impus cu 6-1 în 33 de minute. În setul al doilea, Halep a avut din nou 3-0, scor la care Schiavone și-a câștigat pentru prima dată serviciul în acest meci. Simona Halep și-a continuat însă jocul și a luat și al doilea set cu 6-1. Românca a reușit 18 mingi direct câștigătoare (11 Schiavone), în timp ce raportul la erori neforțate a fost egal, 14-14. Halep a salvat 6 din cele 7 mingi de break pe care le-a avut Schiavone, iar italianca a salvat doar una din 5. 

SIMONA HALEP – KIKI BERTENS LIVE VIDEO la Wimbledon. Kiki Bertens (24 ani, 28 WTA) a trecut până acum de Jelena Ostapenko (Letonia) și de Mona Barthel (Germania).

SIMONA HALEP – KIKI BERTENS LIVE VIDEO la Wimbledon. Rămâneți pe RomaniaTV.net pentru a vedea, în format LIVE SCORE, cum se va desfășura meciul Simona Halep – Kiki Bertens.

Wimbledon. Simona Halep – Kiki Bertens. Simona Halep revine pe terenul nr.2 pentru a juca partida din turul 3 de la Wimbledon. Ea o întâlnește pe olandeza Kiki Bertens favorita cu nr.26 a turneului de la Londra. Cele două jucătoare s-au mai întâlnit până acum de două ori, iar scorul victoriilor este egal 1-1.

Wimbledon. Simona Halep – Kiki Bertens. Simona Halep s-a impus la Torhout în 2010 pe hard cu 7-6, 6-2, iar Bertens a câştigat la Fes în 2012 pe zgură cu 6-3, 6-4. Partida de la All England Club este programată să înceapă după ora 19:00
Wimbledon. Simona Halep – Kiki Bertens. Turneul de la Wimbledon continuă azi, începând cu ora 13:00. Halep și Niculescu, singurele jucătoare din România rămase în competiția feminină de simplu, vor evolua din nou astăzi pe iarba londoneză. Simona va juca meciul 4 pe terenul 2 în timp ce Monica va evolua în al doilea meci de pe terenul 12.

Wimbledon. Simona Halep – Kiki Bertens. Simona Halep (locul 5 în clasamentul mondial) a câştigat, joi, meciul cu italianca Francesca Schiavone (poziţia 111 WTA), scor 6-1, 6-1, în turul secund al turneului de Grand Slam de la Wimbledon. Partida a durat puțin peste oră și sportiva noastră a arătat o formă excelentă. În turul 3, Halep o va întâlni pe olandeza Kiki Bertens(locul 28 WTA). Dacă ploaia nu va da din nou programul peste cap, disputa va începe în jurul orei 19:00.
Wimbledon. Simona Halep – Kiki Bertens. Programul zilei de vineri, de la Wimbledon, în direct pe Digi Sport:

Juan Monaco (ARG) vs. Jo-Wilfried Tsonga (FRA) – 13:00 / Digi Sport 2 (Terenul 12)
Timea Bacsinszky (SUI) vs. Monica Niculescu (ROU) – Digi Sport 2 (Terenul 12)
Serena Williams (USA) vs. Christina McHale (USA) – Digi Sport 2 (Central)
Simona Halep (ROU) vs. Kiki Bertens (NED) – Digi Sport 2 (Terenul 2)
Carina Witthoeft (GER) vs. Angelique Kerber (GER) – Digi Sport 2 (Terenul 12)

Wimbledon. Meciul dintre Simona Halep si Kiki Bertens poate fi urmarit video live stream aici sau aici aici