SIMONA HALEP – KIRSTEN FLIPKENS LIVE VIDEO (ora 4:00) în turul II la Cincinnati

SIMONA HALEP - KIRSTEN FLIPKENS LIVE VIDEO. Simona halep, nr. 2 WTA, va juca, marţi noaptea, de la ora 4:00, LIVE VIDEO pe DOLCE SPORT, cu Kirsten Flipkens (Belgia), locul 54 WTA, în turul doi la turneul de categorie Premier 5 de la Cincinnati, dotat cu premii de 2,4 milioane de dolari. SIMONA HALEP - KIRSTEN FLIPKENS LIVE VIDEO.

12 aug. 2014, 18:30

SIMONA HALEP – KIRSTEN FLIPKENS LIVE VIDEO. Simona Halep începe competiţia direct din turul II, în tiomp ce Kirsten Flipkens a trecut în runda inaugurală, luni, de jucătoarea slovenă Polona Hercog, locul 70 WTA, venită din calificări, scor 6-3, 6-2. SIMONA HALEP – KIRSTEN FLIPKENS LIVE VIDEO. Simona halep, nr. 2 WTA, va juca, marţi noaptea, de la ora 4:00, LIVE VIDEO pe DIGI SPORT, cu Kirsten Flipkens (Belgia), locul 54 WTA, în turul doi la turneul de categorie Premier 5 de la Cincinnati, dotat cu premii de 2,4 milioane de dolari. SIMONA HALEP – KIRSTEN FLIPKENS LIVE VIDEO.

SIMONA HALEP – KIRSTEN FLIPKENS LIVE VIDEO AICI

SIMONA HALEP – KIRSTEN FLIPKENS, finala de la ‘s-Hertogenbosch sin 2013:

SIMONA HALEP – KIRSTEN FLIPKENS LIVE VIDEO. Simona Halep şi Kirsten Flipkens s-au întâlnit până acum de trei, românca impunându-se de fiecare dată: scor 6-4, 6-0, în 2010, în calificări la Tokyo, scor 7-5, 6-4, în 2011, în semifinale la Fes şi scor 6-4, 6-2, în finală la ‘s-Hertogenbosch în 2013. SIMONA HALEP – KIRSTEN FLIPKENS LIVE VIDEO. Simona halep, nr. 2 WTA, va juca, marţi noaptea, de la ora 4:00, LIVE VIDEO pe DIGI SPORT, cu Kirsten Flipkens (Belgia), locul 54 WTA, în turul doi la turneul de categorie Premier 5 de la Cincinnati, dotat cu premii de 2,4 milioane de dolari. SIMONA HALEP – KIRSTEN FLIPKENS LIVE VIDEO.

SIMONA HALEP – KIRSTEN FLIPKENS LIVE VIDEO. Simona Halep este al doilea cap de serie la turneul de categorie Premier 5 de la Cincinnati. Românca va evolua direct în turul secund. Ea nu a mai jucat din 13 iulie, când s-a impus în finala turneului de la Bucureşti. SIMONA HALEP – KIRSTEN FLIPKENS LIVE VIDEO. Simona halep, nr. 2 WTA, va juca, marţi noaptea, de la ora 4:00, LIVE VIDEO pe DIGI SPORT, cu Kirsten Flipkens (Belgia), locul 54 WTA, în turul doi la turneul de categorie Premier 5 de la Cincinnati, dotat cu premii de 2,4 milioane de dolari. SIMONA HALEP – KIRSTEN FLIPKENS LIVE VIDEO.