SIMONA HALEP, victorie clară la Birmingham. S-a calificat în sferturi în 50 de minute

SIMONA HALEP a învins-o cu 6-1, 6-3 pe KLARA KOUKALOVA, din Cehia, în optimile de finală ale turneului de la Birmingham.

18 iun. 2015, 05:33
SIMONA HALEP, victorie clară la Birmingham. S-a calificat în sferturi în 50 de minute

SIMONA HALEP, cap de serie numărul 1 în turneul de la Birmingham, şi-a respectat statutul de favorită şi a obţinut calificarea în sferturile de finală, după o victorie facilă, obţinută în 50 de minute, în faţa sportivei cehe Klara Koukalova, scor 6-1, 6-3.

Primul set a durat doar 18 minute, Simona Halep cedând doar un singur game, pe propriul serviciu, la scorul de 2-0. Setul secund a fost ceva mai echilibrat, cu compatrioata noastră experimentând mai multe schimbări bruşte de direcţie, care în unele cazuri nu au nimerit în terenul advers. Chiar şi aşa, Halep a câştigat setul cu 6-3, în 32 de minute.

În sferturile de finală ale turneului de tenis de la Birmingham Simona Halep va juca vineri împotriva învingătoarei dintre Barbora Zahlavova Strycova şi Krina Mladenovic.

Cele mai importante faze ale meciului:

Game 16 Game şi break Simona, care câştigă meciul în 50 de minute, 6-1, 6-3.

Game 14 Din nou jucătoarele şi-au făcut serviciul, iar Halep are un game avans, 4-3.

Game 12 Fiecare jucătoare şi-a făcut serviciul la 15, Halep conduce cu 3-2 în setul secund.

Game 10 Simona Halep a început setul secund cu un break, iar apoi şi-a adjucat serviciul. În cele din urmă Koukalova a câştigat şi ea pe serviciul propriu, la 40, dar Halep are avantaj în setul doi, 2-1. În acest set din urmă Halep a ratat trei mingi de break.

Game 7 Simona Halep a fost expeditivă în acest set. Şi-a câştigat serviciul la 15 şi a încheiat primul set, 6-1, în doar 18 minute.

Game 6 Simona face un nou break, de această dată la 15. Va servi pentru câştigarea primului set.

Game 5 Trei mingi de break pentru Halep, care apoi îşi face serviciul. Constănţeanca se distanţează la 4-1.

Game 3 Simona îşi pierde serviciul, la 15, dar îşi păstrează avantajul la game-uri, 2-1.

Game 2 Partida a început cu Halep la serviciu. Compatrioata noastră şi-a adjudecat primul game, apoi a realizat break-ul, la 30. 2-0 pentru Halep.

Simona Halep luptă pentru calificarea a opta oară într-un sfert de finală anul acesta, ea jucând cel puţin sferturi de finală în 2015 la Shenzen, Australian Open, Dubai, Indian Wells, Miami, Stuttgart şi Roma.

SIMONA HALEP – KLARA KOUKALOVA LIVE VIDEO. Cele două jucătoare s-au mai înâlnit de două ori până acum, scorul întâlnirilor directe fiind 1-1. Învingătoarea de astăzi va juca în sferturi împotriva învingătoarei dintre Barbora Strycova şi Kristina Mladenovic. Meciul SIMONA HALEP – KLARA KOUKALOVA va începe în jurul orei 15.00, fiind al doilea meci al zilei pe terenul central Ann Jones, după partida Carla Suarez Navarro (nr. 3) – Svetlana Kuzneţova (nr. 13).